2777
2789
عنوان

کی بچه دوماهه داره؟ یا داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 37 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای شیر تلاش کن ببین میخوره شیرخشک و شیشه رو هم امتحان کن ببین به کدومشون جواب میده

شیشه هم نمیگیره قبلا بعد اینکه شیر خودم میخورد شصت تا هم شیرخشک میدادم. یا مثلا روزا کلا شیشه میداپم شبا شیر خودم الان شیشه هم میدم نق میزنه با زبونش سرشیشه هل میده بیرون

همتا اسم خـودمه♥
عزیزم 😘😍😍😍🥰🥰🥰خدایا یکی از اینا ....عزیزم اگه با بغل آرومه خب بغلش کن ...گهواره سنتی ببند براش ...

انشالله 

کلا باید دورش شلوغ باشه. بخوام برم دسشویی براش آهنگ میزارم. 

همتا اسم خـودمه♥
نه بابا ...زیاد هم حساس نشو خب شما که یه تجربه داشتید 

اون یکی کلا الرژی داشت از همون شب اول جیغ زد تا دو سالگی. غادت داشتم. این یکی چثن ی دفعه اینطوری شده نگرانم

همتا اسم خـودمه♥
اون یکی کلا الرژی داشت از همون شب اول جیغ زد تا دو سالگی. غادت داشتم. این یکی چثن ی دفعه اینطوری شده ...

خب هنوز ۵ روز از واکسنش گذشته کم کم اثر واکسن بره خوب میشه انشالله...هنوز استامینوفن میدی بهش

عزیزم الان تاپیکتو خوندم یه چند روز دیگه هم صبر کن

ایناییی که نوشتی نشونه رفلاکس هست که داره خودشو نشون میده و باید ببری فدق تخصص گوارش اطفال اما اگه اثر واکسن باشه نهایتا تا یک هفته دیگه خوب میشه

بچت نمیتونه شیر بخوره الان و خب شکمشم سیر نیست که چند ساعت بخوابه و زود زود بیدار میشه و شیر نخوردنم که باعث وزن نگرفتن و مشکلات بعدی میشه..

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

پسر من به حدی رفلاکس و کولیک داشت که من اصلا خواب و خوراک نداشتم یعنی کلافه بودم بدن درد داشتم از بی خوابی از بس گریه کرد و جیغ زد بخاطر کولیک نافش پاره شد بردم دکتر اطفال بهش چند تا شربت ضد نفخ و یه دیفن هدرامین ساده داد بعد اون من کمی تونستم استراحت کنم پدرم را در آورد