2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ایشاالله خدا از دهنت بشنوه😍😂😂😂

انشالله 😍

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو

مامان منم یه اخلاقی داره وقتی کسی همراهشه و میخوره زمین ، بجای اینکه کمکش کنه از خنده ریسه میره!😂😂 یه بار خواهرم ( دخترش ) یه بارم مامان بزرگم ( مادرش) زنین خورده بودن میگفتن بجای کمک غش کرده بود از خنده! 😬😬

مامان منم یه اخلاقی داره وقتی کسی همراهشه و میخوره زمین ، بجای اینکه کمکش کنه از خنده ریسه میره!😂😂 ...

وای خدا منو ببخشه منم همین مدلی ام خدا گذاشت تو کاسه ام شوهرمم اینجوریه خوردم زمین گریه ام گرفته بود از خجالت شوهرم تو خیابون ریسه میرفت😒🤣

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
وای خدا منو ببخشه منم همین مدلی ام خدا گذاشت تو کاسه ام شوهرمم اینجوریه خوردم زمین گریه ام گرفته بود ...

خواهر منم هر وقت یادش میفته کلی غر میزنه اونوقت مامانم باز میزنه زیر خنده! الهی بگردم من جای شما بودم شب راهش نمیدادم خونه😂😂

خواهر منم هر وقت یادش میفته کلی غر میزنه اونوقت مامانم باز میزنه زیر خنده! الهی بگردم من جای شما بود ...

من چند روز قبلش به دخترعموم خندیده بودم تو خیابون شلوووووغ خورد زمین 😅ربطش دادم به کارما و بخشیدمش 😕وگرنه که خونش حلال بود🤣

بیایید شمام از سوتی هاتون بگید😅🤪

خیلی حالم بد بود.داشتم گریه میکردم...تاپیکتو دیدم کلیییی خندیدم دستت درد نکنه 😅🥰

قربونت برم عزیزم انشالله همیشه بخندی عزیزم 😍😅

خواهر منم هر وقت یادش میفته کلی غر میزنه اونوقت مامانم باز میزنه زیر خنده! الهی بگردم من جای شما بود ...

🤣منم همینطورم البته اگه خودمم زمین بخورم بازم اول از همه خودم میخندم۰

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون
🤣منم همینطورم البته اگه خودمم زمین بخورم بازم اول از همه خودم میخندم۰

این بده که خودتم خنده ات میگیره😭🤣

اهنگ گذاشته بودم میرقصیدم یهیویی مامانم اومدرقصیدیادش رفته بودسیب زمینی روی گازه وقتی یادش اومدکه سوخته بودگفت وای سب زمینیم سوخت منوبگوافتادم زمین ازخنده دست پاموتکون میدادم بابام چی چب نگامومیکردخونه دودگرفته بود😂😂😂