2789

عروسی ابجیم بود،من با بابام کارداشتم هرچی زنگ زدم بابام برنداشت،منم شالمو پوشیدم ورفتم توسالن مردا😂😂😂

بابام روبه روی کراشم وایساده بود،من به چشای پسره زل زده بودم وداشتم دستم رو تکون میدادم😂درواقع باید به بابام نگاه میکردم😂

اینم اشاره دستم رو دید فکرکرد با اونم ،یه پاش رو برداشت که بیاد به سمتم که بابام اومد 😅🤣😅دعا کنید این صحنه توی فیلم عروسی باشه🤣🤣🤣

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

مادربزرگم روبردم زیارت،گذاشتم روویلچر اومدم با سرعت ببرمش بالا،یکدفعه پرت شد وسط صحن منم هول شدم فرار کردم😅😂😂🤣😂بعد چندتا خانم اومدن بلندش کردن بردنش

☘️برای همه خوب باش،آنکه فهمید کنارت میماند،آنکه نفهمید،دیگربرای نفهمیدن دیراست🌹🎋

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عروسی ابجیم بود،من با بابام کارداشتم هرچی زنگ زدم بابام برنداشت،منم شالمو پوشیدم ورفتم توسالن مردا😂 ...

آدم بره زیر دریا سیگار بکشه اینجوری ضایع نشه واقعا 🤣🤣🤣

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
مادربزرگم روبردم زیارت،گذاشتم روویلچر اومدم با سرعت ببرمش بالا،یکدفعه پرت شد وسط صحن منم هول شدم فرا ...

چرا فرار کردی آخه بنده خدا رو ول کردی 🤣🤣🤣

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو

اتفاقا خوب شد🤣🤣🤣

بنده خداخیلی وقت بودمنو ندیده بود،فزصت پیش اومد که بهم زل بزنه😂😂😂ولی این قسنت توی فیلم عزوسی باشه،خیلی قشنگ میشع.بنده خدا پاش رو برداشت که بیاد ولی فهمیدکه باهاش نیستم،پاش رو برر د عقب🤣🤣🤣

جالب اینه که این همه آدم این موضوع رو نفهمیدن🤣🤣این صحنه رو فقط خودم خودش یادش میمونه🤣😂🤣

اتفاقا خوب شد🤣🤣🤣 بنده خداخیلی وقت بودمنو ندیده بود،فزصت پیش اومد که بهم زل بزنه😂😂😂ولی این قسن ...

طفلی چه ضدحالی خورده🤪

عزیزم چقدر مامانت بامزست😅😅😅😅

آره فداش بشم اون لحظه که خودشو عصبانی نشون میده ولی بعدش از ما بیشتر میخنده🤣🤣

خالم به پنیر خامه ای میگه پنیر خا،منه ای😐😐😐😔😔🥲🥲🤣🤣🤣🤣

وااایییی اسی خیلی خوب بود 🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣شاید اینجوری من تعریف کردم زیاد خنده دار نباشه ولی خداشاهده صحنه ای بود که نمیشد نخندی😭🤣

داییم دلش درد میکرد قرص شیرافزادادم تاچند وقت سینه هاشو بادکرده بود🤣🤣😂😂

🤣🤣

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

جالب اینه که این همه آدم این موضوع رو نفهمیدن🤣🤣این صحنه رو فقط خودم خودش یادش میمونه🤣😂🤣

بعدها میشه جزو خاطرات تون😍😅