2777
2789

چجوری تحمل میکنید؟ چه سیاستی پیش میگیرید واسه اروم نگه داشتن خودش و اوضاع؟

دوست پسرم خیلی بی اخلاق و بی اعصابه اصلا نمیشه باهاش حرف زد هرچی میگم هرکاری میکنم ی سوژه ای پیدا میکنه شروع میکنه به بحث و رو مخ رفتن...یعنی قابلیت اینو داره که ساعت ها به چیزای مختلف گیر بده و سگ بازی در بیاره هیچ قلقی هم نداره نمیدونم چجوری باهاش رفتار کنم دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ قلقی ندارن اینطور بزرگ شدن اینجور شخصیتشون شکل گرفته و زندگی باهاشون اتلاف عمر و بدبخت کردن خوده آدمه

والا مردا مهربونشونم قایل تحمل نیست چ برسه گند اخلاقشون

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

عمن داشتم وات کردم اوایل خودشو مگه داشت اط یجایی از دستش در رفت

میشه اینم بگی؟؟

بنظرت دختر با ۱۷۰ قد و وزن ۵۰ ریزه میزه محسوب میشه؟استخون بندیم کوچیکه کلا وزن نمیگیرم تازه وزنم نزدیک ۵۰عه...( 

تینا tt

من مثه دوس‌پسرتم

نامزدم قلقمو یاد گرفته گاهی با شوخی گاهی با قربون صدقه

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم