2777
2789

در مورد یه بنده خدایی که فامیلمون میشه..

خیلی وقته حس میکردم خانواده اش می‌خوان با این روش ها راضیش کنن به ازدواج با یه دختری که اصلا هیچ علاقه ای بهش نداره و چندین بار هم به پسره هم گفتم مراقب باش ولی اهمیت نداد و فک کرد خرافات و...

و چند وقتیه به شدت به طرف اون دختر و خانواده ی دختره و کلا اون سمت کشیده شده،برخلاف قدیم که طاقت یه لحظه دیدنشونم نداشت الان می‌ره میاد خونشون درمورد اونا حرف میزنه و...یکم اخلاقش از نظر همه تو فامیل تند شده و همین امروز به یکی گفته که من چند وقتیه خیلی عصبی ام انگار یکی دیگه تو وجودمه،حس میکنم خودم نیستم و این حرفا..

یعنی امکان داره کاریش کرده باشن؟!

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری پیش دعا نویس حرفاتو بگی میگه کدو ورد جادو خواندن بعد جادو رو باطل میکنن

نمی‌خواد طرف باشه؟!

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .
کجا میشینید من آدرس خوب دعا نویس دارم 

کرجم 

تهران هم میتونم بیام 

[QUOTE=337226906]نمی‌خواد طرف باشه؟![/QUOTنه بابا

خدا لعنتشون کنه چرا اینکارو کردن باهاش 

از ظهر که شنیدم اعصابم خورده