2777
2789

لوله باز کن صاف رو بریزید روی چدن ها بدون اینکه خیس باشه،بعد با دستتون همه جاش پخش کنید البته دستکش حتما استفاده کنید وگرنه دستتون میسوزه بعد 15 دقیقه بافرچه بکشید روش و با آب داغ بشورید و همزمان فرچه بکشید.مثل روز اول میشه.

اولش یه قسمت تست کنید آسیب به چدن ها نزنه.

الهم صل علی محمد وآل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه مگه داریم 

اگه بشه که یه عمر دعات میکنم .

خودت امتحان کردی .

باید لوله باز کن باشه .یا لوله باز کن صاف.منظورم اینه مارکش فرقی نمیکنه

همیشه سخت ترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق دارد ،شاکی سختی های دنیا نباش !شاید تو یهترین بازیگر خدایی ..............

من زمانی که خریدم فروشنده بهم گفت برا تمییز کردنش چند دقیقه بذار توی فر با دما 200درجه بعدخنک شدن با یه دستمال نم دار پاکش کن ولی من تا حالا انجام ندادم

خودخواهی آن است که از دیگران بخواهید، آنگونه که شما دوست دارید، زندگی کنند.

تینار جان بله امتحان کردم.

لوله بازکن صاف معروفه همه جا دارن همه بقالی و سوپری هو من همون مارک استفاده کردم قیمتی هم نداره فک کنم 3500

الهم صل علی محمد وآل محمد
تینار جان بله امتحان کردم. لوله بازکن صاف معروفه همه جا دارن همه بقالی و سوپری هو من همون مارک استف ...

ممنون ...یعنی میشه یه روزی چدن ها ی گاز تمیز شه ..هرچی هم گاز تمیز باشه وفتی این لعنتی ها چرب هستن و کثیف کار ادم هیچ ارزشی نداره

همیشه سخت ترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق دارد ،شاکی سختی های دنیا نباش !شاید تو یهترین بازیگر خدایی ..............