2777
2789
عنوان

چرا میوه نوبرونه میدید به بچه هاتون میارن مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 141295 بازدید | 613 پست
ما مسلمانیم، ملاک برتری رو در عمل نیک و پرهیزکاری می‌دونیم! این جملات برخاسته از کدوم عقیده است؟!&n ...

تهوع آور شما و عقاید قهوه ایتونه

نتونستی جواب بدی توهین میکنی؟ 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

الان یه سری تینجیر داغون تازه به دوران رسیده میان میگن پول نداشتی بچه نمیاوردی ولی حقیقت جامعه اینه ...

من ۳۷ سالمه اما این حقیقته .. من خودم بچه نیاوردم نمیخوام با حسرت بزرگ شه 

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بخدا تعریف از خود نیست ولی مثلا ما وسعمون میرسه که هر غذایی میخوایم ببریم مدرسه و البته تو مدرس ...

بخدا من هملاسی داشتم بچه پزشک بود

انقدر اینا باحال بودن خدا شاهده یبار نشد کارهایی کنن که برامده از عقده باشه با خود برتر بینی

خوراکی عادی همه چیز عادی

حتی توی درس خواندن یا رفتار با معلم

فرهنگ یه چیز دیگه اس اصلا یک گوهره

برعکس بچه های اساتید دانشگاه برخورد داشتم

خداشاهذه به قدری عقده داشتن اصلا نمیتونم تصور کنم اون استاده واقعا چه چیزی درس میداده که بچه هاشون انقدر عقده ای بودن

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
نوجوون های قدیمی چشم و گوش بسته و مظلوم بودن و از حق و حقوقشون آگاه نبودن درگیر تفکرات بزرگتراشون شد ...

والا منکه ادب ندیدم  

بعدم بی رحمی و خودخواهی کی شده دفاع از حقشون؟  

مهربونی از بین رفته

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

من رفتم و هفتصد گرم الوچه خریدم شد دویست و چهل و پنج هزار 

ولی حرفای بعضیاتون یادم نمیره 

یکی گفت نداشتی چرا بوه دارشدی 

یکی گفت پول نداشتی میوه بخری چرا بچه اوردی خودخواهی 

دلمون میخاد به بچه هامون نوبرونه بدیم بچه ات رو طوری تربیت کن دلش نخواد 

باشهههه اشکالی نداره 

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
کلا نه در ایران بلکه کل دنیا، دوربین تربیتی باید روی خودِ ما باشه ... ما نمیتونیم تو یک خانواده هم ...

به نظرم بچه ها اینطوری مفهوم صبر کردنو هم یاد میگیرن

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

والا منکه ادب ندیدم   بعدم بی رحمی و خودخواهی کی شده دفاع از حقشون؟   مهربونی از بین ...

خوب الان خیلی ها هستن که اینجا دارن میگن نداری بچه نیار مادر همونها هستن !!!!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من بازم نتونسم حرفمو به شما بگم. اگر من اینکارو نمیکنم، جلو کسی نمی‌خورم ، به کسی تعارف میکنم دلیل ب ...

من چون به خودم رو دوست دارم هیچ وقت بهش چیزی خاص و بودار نمیدم در معرض عموم مردم بخوره

چون بچمو دوس دارم

میذارم خونه بخوره

چون بچه خودمو دوس دارم

علاوه بر وجدانم نسبت به بچه های دیگه

این آخر حرفم بود

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
والا منکه ادب ندیدم   بعدم بی رحمی و خودخواهی کی شده دفاع از حقشون؟   مهربونی از بین ...

ببخشید ولی من فکر میکنم نسل شما چون خودشون تسلیم محض بزرگتر ها بودن الان از نوجوون ها هم همین انتظار رو دارن و چون نوجوون ها در حد انتظار شما نیستن بهشون لقب بی رحمی و خودخواهی میدید 

واقعا چقدر آدم عقده ای و مریض ریخته تو این سایت. انقدر عقده دارن که میخوان شده با شکستن دل بچه کوچیک عقده هاشون رو خالی کنن. خب تو خونه بچه ات گوجه سبز بخوره چی میشه ؟ مگه کسی گفت نخوره؟ دل بچه کوچولو رو می سوزانی به چی برسی؟ من که برا بچه ام حتی ماشین شارژی خریدم دلم نمیاد ببرم بیرون بچه ای تو دلش آه بکشه. تو خونه بازی کنه باهاش. زندگیا سخت شده کسب و کارا نمی چرخه خیلیا ورشکست شدن. کارمندا که یه روز زندگی خوبی داشتن حالا رو خط فقرن به جای همدلی بیایم دل بچه های همو بسوزونیم؟ 

من رفتم و هفتصد گرم الوچه خریدم شد دویست و چهل و پنج هزار  ولی حرفای بعضیاتون یادم نمیره  ...

ناراحت نشو بیشتر کاربرا سنشون کم عقده این فقط می‌خوان پز بدن 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
من رفتم و هفتصد گرم الوچه خریدم شد دویست و چهل و پنج هزار  ولی حرفای بعضیاتون یادم نمیره  ...

غصه نخور 💚

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

عزیزم اگر فقط هوس بچه بود 100 گرم هم میخریدید کفایت میکرد 

تا انشاالله چند روز دیگه قیمتش بیاد پایین