2777
2789
عنوان

چرا میوه نوبرونه میدید به بچه هاتون میارن مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 141296 بازدید | 613 پست
شما داری سفسطه میکنی خودتم میدونی همین گوجه سبز یه ماه دیگه ارزشش میشه اندازه یه کیلو گوجه و خیار مع ...

عزیزم نمیشه همه ی مردمو مجبور کرد اونطور که ما میپسندیم زندگی و رفتار کنن...

در عوض میتونیم به بچه هامون یاد بدیم که یرار نیست همیشه همه چیز داشته باشیم و مدیریت کردن پول یاد بدیم...

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

عزیز من چون فکر میکنن شما الان تو بنز نشستید و دارید با فخرفروشی بقیه رو امر و نهی میکنید نمیگن شای ...

دقیقاا همینو میگم من تو خونه بجگیم تو غذای عادیمم مشکل داشتیم...نمیتونستن تهیه کنن..همیشه به مادر خودمم حتی میگم وقتی نمیتونسی چرا واسه خودخواهی خودت منو اوردی

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس حالا که بخاطر خودخواهی خودت که حس مادر شدنو درک کنی عذابشم بکش عزیزم ببین روز به روز مادر شدنی که ...

شما تضمینی داری که به فقر نیوفتی؟! نه جواب قطعی میخوام ازت! 

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

چقدر مردم بی درک شدن مقصر اصلی یکی دیگست

وضعیت جامعه رو نمیبینید یا خودتونو زدید به اون راه

با خودتون فکر نمیکنید تو این اوضای اقتصادی شاید طرف کارش به مشکل خورده به صفر رسیده؟ پس باید بچشو چیکار کنه؟

خداکنه هیچ کس بی پول نشه بقول مامانم سواره حالِ پیاده رو درک نمیکنه

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️

کلا نه در ایران بلکه کل دنیا، دوربین تربیتی باید روی خودِ ما باشه ...

ما نمیتونیم تو یک خانواده هم انتظار داشته باشیم همه برادران و خواهران مثل هم رفتار کنن چه برسه همسایه و مدرسه و کشور و جهان ...

خوبه همه میوه نوبرانه ندن چون عده ای ندارند ولی این انتظار شما را از پا در میاره چون در دست شما نیست ...

برای همین در سیستم تربیتی فرزند، باید اماده اش کرد برای خیلی سکانس های زندگی...

باید یادش داد عزت نفس و نخواستن هر چیزی که دیگران میخورند و می پوشن ...

بعدها این سیستم تربیتی، به بچه کمک میکنه که نوجوان و جوان بهتری بشه ...پولدارم بشه، از مدل پولدارهای فروتن میشه 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

مگه بچه روزیشو با خودش نمیورد؟!

جسارتا دوست عزیز، شما سعی کن ابدا نسلت ادامه پیدا نکنه، هوش هیجانیتون پایینه و نمیدونید هر حرفی رو کجا بزنید و قطعا نمیتونید والد خوبی باشید، مگر اینکه سعی کنید خودتون رو رشد بدین و از نارسیستیک و تک بعدی بودن رها بشید 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
من که مجردم ولی خب مستقلم طوریکه شرایطشو دارم ولی خب نمیخوام و اگه یروز بخوام بیارم حتما شرایطو فراه ...

ان شاءالله ازدواج کردی هم نیار

به اون بالایی اعتماد نداری و منم منمت زیاده دوست خوبم

استقلال داری شرایط داری همون نونیه که بالایی داده و شما داری مسخره اش میکنی😉

خدایا مارو در برابر چیزایی که تو حکمتشو میدونی،ولی ما هیچی ازش نمیدونیم صبور کن
عزیز من چون فکر میکنن شما الان تو بنز نشستید و دارید با فخرفروشی بقیه رو امر و نهی میکنید نمیگن شای ...

تفکرات لیبرال دارید! 

کسی که پول نداره باید بمیره و مشکل خودشه

من فکر میکردم در جامعه اسلامی زندگی میکنم!!!! 

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
شما تضمینی داری که به فقر نیوفتی؟! نه جواب قطعی میخوام ازت! 

ایشون فقیر بودنو اوردن

حداقل مجبور نیستیم تا فقیریم بچه بیاریم نه؟ یا بخاطر حس خودخواهی خودمون بیاریم؟ 

خودتونم اگه از همین مادرایی لازم نیست برای اینکه اثبات کنین کارتون درست بوده و با من بحث کنین 

اگه ثروتمند باشیو به فقر بیوفتی خیلی فرق داره 

ولی جواب قطعی میخوای اره چرا به فقر تازه روز به روزم موفق تر میشم ❤️بهتره شماهم همینو برای دیگران بخوای☺️

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

کامنتارو خوندم وااای از ما چقدددرر نیش و کنایه عقده 

جالبه اونایی که دم از انسانیت میزنن هی دائم میگن میخواستی بچه نیاری تو که پول نداری میوه بخری بچه آوردنت چیه!! خدا بخیر کنه دنیا دست اینجور آدما بود الان همه رو قتل عام میکردن