2777
2789

آقا و خانوم 

نظرتون رو بگید البته منظور از رابطه دوستی ی رابطه ک چهارچوب و خط قرمز مشخص کردن 

البته بازم بگم ک ت رابطه نیسم فقط میخوام نظراتون رو بخونم 💙🌱

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱

منم یه رفیق پسر دارم تنها کسیه که منو میفهمه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اااااااااا تویی چند بار بهت پی دادم جواب ندادی

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
منم یه رفیق پسر دارم تنها کسیه که منو میفهمه

دوس معمولی هستین دگ

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
رابطه ای ک مدیریت بشه و جهت سرگرمی و اوقات فراغت نباشه خوبه

یعنی ب ازدواج ختم بشه نظر ت اینه

ازدواجم   عاشقانه   بود _  باهم  دوست بودیم  

خط قرمزام:   بی احترامی  فحش   ناسزا  داد زدن   مسئله ۱۸+ ...

✔🎲🌱مهمترین چیز اینه  با  هم سطح  هم گفت  خودت  دوست  بشی   (دین  ادب مذهب خانواده مالی )

🐖🐷🐽

دوس معمولی هستین دگ

بله معمولی 

با کسی برید که از لحاظ منطقی مناسبه و به هیچ عنوان با کسی که عاشقشید و فلان وارد رابطه نشید. رابطه ی بدون تعهد رو فقط به عنوان یک چیزی که نیاز های عاطفی تون رو برطرف کنه ببینید و اصلا وابسته نشید. 

اگه اینجوری باشه خیلی هم سالمه و به آدم کمک میکنه عادات بدش رو درست کنه و پیشرفت کنه.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.