منو برد کنار دیرا و سوار کشتی سفید با چراغ های قرمز آبی صورتی که تزیین شده بود سوار شدم منتظر شوهرم ...
تا رسیدی اونجا شب نشد؟
سئوال درسی داشتین کمک میکنم از اونجایی که تو انسانی تخصص دارم انسانی خدایا ، اخرین درخواست من از تو قدرت تحمل چیز هاییست که من را از پا درخواهد اورد ؛ میدانم برای انسان سختی ها بسیار است ، اینجا دنیاست . دار مکافات و زندان مومنان ؛ مونان به تو ، به عشق ، به سختی.
ا شوهرم منو خیلی دوست داره هربار که منو میکنه دست پاش میلرزند منو لایق خودش نمیدونه آخه من خیلی سرگ ...
ها؟
سئوال درسی داشتین کمک میکنم از اونجایی که تو انسانی تخصص دارم انسانی خدایا ، اخرین درخواست من از تو قدرت تحمل چیز هاییست که من را از پا درخواهد اورد ؛ میدانم برای انسان سختی ها بسیار است ، اینجا دنیاست . دار مکافات و زندان مومنان ؛ مونان به تو ، به عشق ، به سختی.
بعدش جاریم اوند شوهر اون یه پیکان مدل ۷۰ دور رنگ شاسی داغون داره ولی شوهر من کلی ماشین داره من با جو ...
اسم جورجینا رو کج نگیر ، عه