2777
2789
عنوان

بیاین از سوپرایز عشقم بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 8095 بازدید | 311 پست
اره تنها عیبش اینه منو مینه قلبش دوم نمیاره تپش قلب میگیره استرس میگره انگار مقابل من اعتماد به نفس ...

قاتل نششی یه موقع

ب نظرم کافیه دیگه داره بی مزه میشه

حالا خودت بگو گزارشت بزنم یانه😂🤣

حرصم گرفت ازدستت ملتو اسکل کردی

ولی بعدش پشیمون شدم ازگزارش🤣🤣کلا شانس داری ملکه

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو برد کنار دیرا و سوار کشتی سفید با چراغ های قرمز آبی صورتی که تزیین شده بود سوار شدم منتظر شوهرم ...

تا رسیدی اونجا شب نشد؟ 

سئوال درسی داشتین کمک میکنم از اونجایی که تو انسانی تخصص دارم انسانی    خدایا ، اخرین درخواست من از تو قدرت تحمل چیز هاییست که من را از پا درخواهد اورد ؛ میدانم برای انسان سختی ها بسیار است ، اینجا دنیاست . دار مکافات و زندان مومنان ؛ مونان به تو ، به عشق ، به سختی.
ا شوهرم منو خیلی دوست داره هربار که منو میکنه دست پاش می‌لرزند منو لایق خودش نمیدونه آخه من خیلی سرگ ...

ها؟

سئوال درسی داشتین کمک میکنم از اونجایی که تو انسانی تخصص دارم انسانی    خدایا ، اخرین درخواست من از تو قدرت تحمل چیز هاییست که من را از پا درخواهد اورد ؛ میدانم برای انسان سختی ها بسیار است ، اینجا دنیاست . دار مکافات و زندان مومنان ؛ مونان به تو ، به عشق ، به سختی.
بعدش جاریم اوند شوهر اون یه پیکان مدل ۷۰ دور رنگ شاسی داغون داره ولی شوهر من کلی ماشین داره من با جو ...

اسم جورجینا رو کج نگیر ، عه