2777
2789
عنوان

بیاین از سوپرایز عشقم بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 8095 بازدید | 311 پست

بچه ها تایپ میکنم بعدا میخونم خلاصه همه چی تموم اما قضیه سپی سوپرایز که چشم همه رو در آورده و جاریم که شوهرش بی ریخت و یه گوشی ساده نوکیا داره از اون بگم که چی کشید شب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو و شوهرم چند سال پیش تو یه بوتیک آشنا شدیم شوهرم خیلی پولدار چندتا کارخونه و شرکت داره یکیش هم تو ...

منم شوهرم دوتا شعبه بانک داره توانگلیس وفرانسه یه کشتی شخصی  هم داریم جدیدا درخواست جت شخصی هم دادیم خداراشکر ازاد کردن جلوشو خیلی وقت بود منتطربودیم ازادشه نفری یدونه بخریم اه چیه باهواپیمای دسته جمعی بخوای هی بری مسافرت 

یه ویلا تو شمال یه پنت هاوس تو تهران کلی خرید که به اسمم زد همه ی آیفون ها رو هم خریده هنوز آیفون ۱۶ ...

دیگه داری زر میزنی 

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
یه ویلا تو شمال یه پنت هاوس تو تهران کلی خرید که به اسمم زد همه ی آیفون ها رو هم خریده هنوز آیفون ۱۶ ...

اینا که به من قول دادن اولین آیفون۱۶ماله خودم باشه🥲

خدایاراضیم به رضای تو🤍

😂😂

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

خدالعنتت نکنه😂😂

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه