2777
2789
عنوان

بیاین از سوپرایز عشقم بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 8095 بازدید | 311 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ    

بابا به خدا عجیب نیس منم خانواده مادریم کارخونه دارن اونجور نیس که شما فک میکنید پولدارنا ولی زناشون یکی از اون یکی بدتر

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
منو و شوهرم چند سال پیش تو یه بوتیک آشنا شدیم شوهرم خیلی پولدار چندتا کارخونه و شرکت داره یکیش هم تو ...

عهه تو که داری جریان برادرشوهرم و‌میگی که باشوهرم شریکن

خدایاراضیم به رضای تو🤍

از همین تعریف کردنت مشخصه شوهرت مالی نیست  چون ادم چیزای خوبو جار نمیزنه

توهمات یه بچه مدرسه ای 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
و خیلی هم دوستم داده خوش اخلاق مهربون جونشم بهم میده به خاطره من از خانواده ش قطع ارتباط کرده همه چی ...

یه. روزم به خاطر یکی با دو قطع ارتباط می‌کنه

مامانم همیشه میگه بترس از ادمی که بخاطرت از پدر مادرش بگذره

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
یه ویلا تو شمال یه پنت هاوس تو تهران کلی خرید که به اسمم زد همه ی آیفون ها رو هم خریده هنوز آیفون ۱۶ ...

🤣😂خب

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

منو و شوهرم چند سال پیش تو یه بوتیک آشنا شدیم شوهرم خیلی پولدار چندتا کارخونه و شرکت داره یکیش هم تو ...

افرین طبق قانون جذب برو شاید ج داد

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)

وای اشنایی رونالدو و جورجینا

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

فامیلیش هم راد؟معماری خونده؟اراد ارشام ارتان ارتام هم اسمش😂

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧