2777
2789
عنوان

سایت یکپارچه خودرو

235 بازدید | 47 پست

سلام خانما،من پارسال توقرعه کشی آریزو۵بهار۴۰۳برام دراومد،ولی نه پیامکی برام اومده،وهرچی هم میرم توسایت چک کنم میزنه سایت درحال به روزرسانی میباشد،برای شماهم همینطوره؟الان چندهفته س که میزنه درحال به روزرسانی،من ازکجاپیگیری کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو نمایندگی برای ما تابستون ۴۰۲ بود مرداد تکمیل وجه کردیم و مهر ماشین اومد

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
برو نمایندگی برای ما تابستون ۴۰۲ بود مرداد تکمیل وجه کردیم و مهر ماشین اومد

ماشینتون چی بودعزیز،من رفتم نمایندگی مدیران خودرو،شبیه نمایشگاه ماشین بود،میگه الان همچین چیزی نداریم،بیادوباره آزادثبت نام کن،مگه میشه آخه؟من اسمم توقرعه کشی دراومده بود تاقبل به روزرسانی هم میزد دردست اقدام.توروخدا اگه اطلاع داری بگو کجابرم؟من تهرانم قیامدشت

نه فقط پارسال ۱۰۰تومن بلوکه کردم،بعدش برداشتیم آزادشد،نمایندگی کجا؟یه جانزدیک خونمون رفتیم ازهیچی اط ...

سایپا بوده یا ایران خوردو.. باید شماره ثبت که بهتون همون موقع که در امدید رو ببرید.. ولی امکان داره تو لیست رزرو بودید باید همون موقع میرفتی نمایندگی پیگیری میکردید و پول پرداخت میکردی فکر کنم دیگه مهلتش تمام شد

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

ما دناثبت نام کردیم در امد پیامک هم امد بعدش پیام دادن که مبلغ واریز کنید واریز از طریق نمایندگی کردیم و بهمون برگه ثبت دادن. 

سایپا بوده یا ایران خوردو.. باید شماره ثبت که بهتون همون موقع که در امدید رو ببرید.. ولی امکان داره ...

برای من مدیران خودروبود،اونموقع به هیچ کس شماره ثبت ندادن،فقط مثلا میگفتن بهار۴۰۳براتون پیامک میاد،باایرانخودرووسایپافرق داره

برای من مدیران خودروبود،اونموقع به هیچ کس شماره ثبت ندادن،فقط مثلا میگفتن بهار۴۰۳براتون پیامک میاد،ب ...

خب همون مدیران خودرو پیگیری نکردی؟؟ 

ماشینتون چی بودعزیز،من رفتم نمایندگی مدیران خودرو،شبیه نمایشگاه ماشین بود،میگه الان همچین چیزی نداری ...

برای ما تیگو ۸ بود 

اره ماشینهایی که اومده یا گذاشتن برای فروش رو اونجا تو نمایندگی میزارن 

مگه میشه دوباره ثبت نام کرد 😳

برای خواهر شوهرم ایکس ۵۵ بود اونم زمستون بود و قبل عید تحویلش گرفت

ولی پولتون اماده باشه تو یک هفته کل پول رو توی دو مرحله میگیرن 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
خب همون مدیران خودرو پیگیری نکردی؟؟ 

نه دیگه،چون بهار۱۴۰۳وقتشه،وبایدمنتظرباشیم تاپیام بیاد،الانم سایت میزنه درحال به روزرسانی،تاقبل به روزرسانی مشخصاتم بودتوسایت که وضعیت دردست اقدام،الان اینطوری شده

برای ما تیگو ۸ بود  اره ماشینهایی که اومده یا گذاشتن برای فروش رو اونجا تو نمایندگی میزارن&nbs ...

عزیزتوروخدا ازخواهرشوهرت میپرسی من کجاپیگیری کنم؟این زنه امروزبه من میگه بیاباقیمت آزادثبت نام کن،شماتیگوروگرفتی؟

نه دیگه،چون بهار۱۴۰۳وقتشه،وبایدمنتظرباشیم تاپیام بیاد،الانم سایت میزنه درحال به روزرسانی،تاقبل به رو ...

اهاا