2777
2789
اره دیگه انقد تمیز کردم ریخته ذوق نمونده تمیز کنم

دلت میاد همین که بهم میریزه یعنی داره بازی میکنه و‌انرژی داره و سالمه مگه چند وقت قراره بچه باشه توام‌پابه پاش بازی کن یه جارو‌کشیدن مگه چقد وقت میگیره ازادم‌

منم هر روز مرتب کردن و کارهای خونه دیگه بی انرژی و بی حال شده بودم و با آنژی کم کار می‌کردم تا اینکه دیدم اگه فقط هفته ای یکی دو بار کار کنم پر انرژی ام بقیش کمتر کاز میکنم و در عوض کار بیرون میکنم و...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره از اینور میشورم باز درمیاد مرتب میکنم باز ریختخ میشه

بفرستش کلاس و باشگاه سرش گرم باشه خسته میشه تو خونه فقط استراحت میکنه

وقتی خیلی کوچیک بودم خیال های صورتی داشتم وقتی به بلوغ رسیدم خیالاتم بنفش شدن وقتی به دانشگاه رفتم خیالاتم زرد شدند و بعد دانشگاه قرمز و حالا سیاه،سیاهی که رو به خاکستری بی رنگ میره و بعد هم سفید ...این تمام عمر من.عمری که گرفتار یک مغز خیالباف و پر از فکر شده بود که روح منو درگیر میکرد

دلت میاد همین که بهم میریزه یعنی داره بازی میکنه و‌انرژی داره و سالمه مگه چند وقت قراره بچه باشه توا ...

باردارم اخلاقم خیلی بد شده کم حوصله شدم زود خسته میشم

خوش بحال بچتون

عزیزم. اگه میدونستی سرکار چه ریخت و پاشی هست. اگه میدونستی هر روز صبح و شب موقع اومدن به کار و رفتن به خونه. توی مترو چه جور پاشیدنی هست. اون وقت عاشق اون ریخت و پاش میشدی.

شما بهترین مادر دنیا هستی. و هرگز هرگز هیچکس هیچکس مثل شما نمیتونه عاشق بچه ات باشه.

فقط اسباب بازی نیست یه چیز برمیداره دستش بخوره همه جا میریزه یا میگه بیا بشین پیشم که منم کار های دی ...

عزیزم پیش بچه ات بشین. قدر این لحظات دورهمی نماز شکر داره. خدایی بچه داری برای مادر خییییییییییییییلی سخته. خیییییییییییییییییییلی زحمت داره. خیییییییییییییییییییلی محدودیت داره. خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی فداکاری میخواد. خیلی ذهن آدم درگیره. اصلا هرچی بگم کم گفتم.

اما تصور کن اگه کار اورژانسی نیست. و امور روزانه و اینهاست . بی خیال. بیا و پیش بچه ات بشین.

عزیزم یه جوری حسرت میخورم یه صبحانه دور همی با بچه هام بخورم. از صبح ساعت 5 میام بیرون تا 7 برسم سرکار. یجوری توی مترو از خستگی له میشم . که تا چه رسد به اینکه 12 ساعت کاری سپری بشه و جون بدم و بعد 7 شب با مترو برگردم خونه.

اما همینکه میرسم خونه. اون بچگی و شیطنتها رو میبینم . دنیام عوض میشه. 

عزیزم. پیش بچه ات بشین.