2777
2789

زمان اشنایی : مرد رویاهام

زمان نامزدی : عشقم

زمان ازدواج : هم نفسم

بعد از یک ماه: جان دلم

بعد از دو ماه : سایه سرم

بعد از سه ماه : شوهرم

بعد از یک سال : اقابالاسر

بعد از دو سال : بخور و بخواب

بعد از سه سال : نره غوول

بعد از چهار سال : لندهورر

پنج سال بعد  : مرتیکه نفهم بیشعور مفت خور نمک نشناس

ده سال بعد: خبر مرگت ایشالللا

این کلمات دقیقا فرایند یک فرافکنی در روابط را نشان میدهند.

عشق های داغ حاصل یک فرافکنی هستند.

اما فرافکنی یعنی چی : فرد گمشده ای یا کمبودی در خود و زندگی اش دارد که به محض اینکه آن را در دیگری میبیند به شدت حالش خوب میشود ودر ناخودآگاه وخودآگاه خود فکر میکند اگر او را داشته باشم زندگی ام به بهشتی دائمی تبدیل خواهد شد. بنابراین نفر مقابل را تا سرحد خدایی بالا میبرد و فرد مقابل هم که خامی مخصوص به خود را دارد وقتی مقابل این شور ودلداگی قرار میگیرد به یکباره هیجان زده میشود وباور میکند که واقعا اینقدر خارق العاده است!!

بنابراین این وارد خودشیفتگی میشود واو هم وارد بردگی و وابستگی تا به مرور فرد دلداده  هر از چند گاهی متوجه میشود خدای  اون به اندازه کافی خدایی نمیکند واو را حاجت روا نمیکند!!

واین سرخوردگی ابتدا انکار میشود ولی به مرور عیان میگرد و فرد احساس میکند گول خورده  وبه صداقت او خیانت شده!!!!!!!! طرف دیگر هم کم کم به این نتیجه میرسد که خدا بودن و زیر بار انتظارات رفتن دیگر جذاب نیست واز توان او خارج است ،پس برخوردهای طرفین ابتدا سرد و کم کم خشن میشود.

وهر کس دیگری را مقصر میداند  واینجاست که پروفایلها پر از نوشته عشق خائن است!کو عشق!؟

میشود.

خلاصه از اینجا به بعد دیگر حرمتها میریزد و بی حرمتیها سر میگیرد.

این روند در اکثر ازدواجهای  ارتباطهای زیر ۳۵ سال رخ میدهد وباید مدیریت این مسیر به جاده درست را یاد گرفت وگرنه تا اینجا اتفاق غریبی رخ نداده ،ولی اگر درمان نکنید بارها این مسیر را بدون کم وکاست طی میکنید وتا دلتان بخواهد آدمهای اشتباهی جذب میکنید ویا زناشویی خود را تخریب میکنید.

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن والا من بعد از ۵ سال هنوز نفسمه . یا دیگ خیلی ازش شاکی باشم عزیز😂

چه عالی 💖

تاپیک رو کامل خوندین عزیزم ؟ 

چون اکثرا فرافکنی میکنن موقع آشنایی آخرش به نفرین ختم میشه 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

نزدیکه دوازده ساله و هنوزم عشقمه😂 بسیااااار روش غیرتیم و احساس میکنم ک دلبستگیم بهش هرلحظه بیشتراز قبله انگار ته نداره🫤

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
و اصلا خنده دار نیست

فرافکنی یه روند روانی هست که خیلی ها بهش آگاه نیستن و سریع درگیر عشق میشن

حقیقت 👌🏻👌🏻

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌
دوازده ساله اسمش best friend هست منم تو گوشی اون زندگیم 

عشقتون پایدار 💖

نزدیکه دوازده ساله و هنوزم عشقمه😂 بسیااااار روش غیرتیم و احساس میکنم ک دلبستگیم بهش هرلحظه بیشتراز ...

چه عالی 😍💖

چه عالی 💖 تاپیک رو کامل خوندین عزیزم ؟  چون اکثرا فرافکنی میکنن موقع آشنایی آخرش به نفرین خت ...

بله خوندم . خب این بستگی ب نوع رفتار ۲ طرف داره .‌ اگ حد اعتدال از همون اول رعایت شه رفتارا حرفا و واکنشا کنترل بشه هیچ کدوم از این کلمات و اتفاقات رخ نمیده

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

منی که بالای ده ساله ازدواج کردم میگم چرت و پرت محضه مجردا این چیزا رو باور نکنید 

چی چرت و پرته عزیزم ؟