2777
2789
عنوان

اومدم ان تی دعا کنید جنسیت و بگه استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 41 پست
انشاالله سالم باشه تعیین جنسیت ان تی دقیق نیست خیلیا هم نمیگن برا من دکتر نگفت حتا با اینک پرسیدم

من رفتم گفت پسره خطا هم نداره قشنگ معلومه

سه ساله خواننده خاموش بودم😁دیگه گفتم منم باید یه کاربری بزنم☺️
بعضیا ان تی نمیگن بعضیا پسر باشه میگن ، مشکوک به دختر باشه نمیگن چون ممکن هم هست پسر باشه مشخص نباش ...

گلم رفتم گفت پسره خطا هم نداره قشنگ معلومه

سه ساله خواننده خاموش بودم😁دیگه گفتم منم باید یه کاربری بزنم☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتش پسره  اصلا خطا هم نداره

آخی عزیزم اشکال نداره حتما بازم مصلحت خدا بوده ...خدا رو هزار مرتبه شکر سالمه 

الهی با سلامتی و موفقیت این دوران رو بگذرونی گلم 🤲

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

مبارکه انشاالله صحیح و سالم بغل بگیریش مصلحت خدا بوده 🥰🥰 میش ی داداش دیگ برا پسرات انشاالله😍

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

ممنونم  نه سومی دوتا پسر دارم  بخاطر اون میگم دختر باشه

ای جان دلممم❤️🥰خداحفظشون کنه ...عزیزم چیشد رفتی؟

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️

ای جان قسمت بوده دیگه انشاالله صحیح وسالم بغلش کنی

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️

الهی 

عزیزم بخدا هیچی مهم تر از سلامتی نیست 

جمله کلیشه ای نیست برای من

دیشب داشتم راجب بچه های اوتیسمی میخوندم که چقدر سخته

نگه داریشون

امیدوارم همیشه سالم عاقبت بخیر باشه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸