2777
2789
عنوان

میشه پرنده 🕊باشی اما رها نباشی😊

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 21 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش توی خونه نمیزاشت مستقل باشم حتی برای یه خط سیم کارت، کارت بانکی، پسنداز و.. 

از دختری که بهش تجاوز شده بودم شنید گفت کاش تو خونه بودم کاش این همه بیرون نرفته بودم این اتفاق نیفته باورکن محیط خونه برای زن امن تره

از دختری که بهش تجاوز شده بودم شنید گفت کاش تو خونه بودم کاش این همه بیرون نرفته بودم این اتفاق نیفت ...

همه زنای که توی خیابونن تجاوز شدن یعنی؟  

یعنی من با سی سال سن نمیتونم درحد خرید کوچیک برم سر خیابون بیام یا برم پیاده روی؟ 

به کدامین گناه الکی باید زندانی باشم 

همش توی خونه نمیزاشت مستقل باشم حتی برای یه خط سیم کارت، کارت بانکی، پسنداز و.. 

چقد منی خواهر

هی

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی