2777
2789
عنوان

تجربه هاتون از زندگی مشترک!

286 بازدید | 27 پست

و اینکه چند ساله ازدواج کردید؟ ما بعد از 15 سال دیگه اون قربون صدقه رفتن های اوایل نیستش. چون آقایون خیلی تو فاز این کارها نیستند. خصوصا که خرشون از پل گذشته باشه! البته مشکلات زندگی هم هست.

ما از اول هم نبود قربون صدقه حتی سال اول ازدواجمون 

من حسرت خوردم تا الان 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم خره آقایون از پل باید رد شده باشه که دیگه اون عشق رو نداشته باشن؟ 🧐🧐

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

ما بعد پنج سال من خیلی تعغیر کردم یعنی انقد گاهی تو ذوقم زده خسته و بیخیال شدم از طرفی خودش میگه چرا اینجوری شدی تو یه شب بغل من نمیخوابیدی بغض میکردی یا میگه تو هیچ وقت تنها غذا نمیخوردی ولی وقتی میگم دلیلش رفتار توعه بش بر میخوره

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
بعد ۱۰ سال فهمیدم مادر عفریته به ظاهر مسلمون برای همه کار ما باید نظر بده از خرید تا دکتر بردن بچه ه ...

چطور آنقدر دیر فهمیدی؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
ما بعد پنج سال من خیلی تعغیر کردم یعنی انقد گاهی تو ذوقم زده خسته و بیخیال شدم از طرفی خودش میگه چرا ...

شاید خیلی سخت می گیری. ما اینقدر درگیر مشکلات مختلف بودیم که قبلا تو تاپیک هام نوشتم. من در شرایط عصبانیت و ناراحتی همسر خوبیهاش را به یاد میارم واکنش تند نشون نمی دهم!

خیلی خوبه که؟ 

خیلی از کارای معمولی که همه تو نامزدی داشتن یا سوپرایز و این داستانا ما اصلا نداشتیم

ما ۱۵ سال و نیم اختلاف سنی داریم و کارایی که من دوست دارم انجام بدیم از نظر شوهرم بچه بازی هست چیزی که بیشتر تو زندگی مون اذیتم میکنه همین اختلاف سنی هست

شاید خیلی سخت می گیری. ما اینقدر درگیر مشکلات مختلف بودیم که قبلا تو تاپیک هام نوشتم. من در شرایط عص ...

نمیدونم بخدا منم تو زندگیم خیلی خوبی هست یعنی سبک سنگین کنم خوبی هاش خیلی بیشتره ...نمیدونم والاشایدم سخت میگیرم .

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم: