2777
2789
عنوان

تجربه هاتون از زندگی مشترک!

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 27 پست
خیلی از کارای معمولی که همه تو نامزدی داشتن یا سوپرایز و این داستانا ما اصلا نداشتیم ما ۱۵ سال و نی ...

دیگه ببین انتخاب خودت بوده حتما هم شرایطی که دوست داشتی را داشته! فقط نباید فکر کنی زندگی بقیه گل و بلبله!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه ببین انتخاب خودت بوده حتما هم شرایطی که دوست داشتی را داشته! فقط نباید فکر کنی زندگی بقیه گل و ...

حرفت منطقیه گلم

فقط معمولا تو سایت مینویسم که اگر کسی خواستگار با اختلاف سنی زیاد داشت این نوارد هم درنظر بگیره

اینا چیزایی بودن که من قبل از ازدواج هیچ وقت بهشون فکر نکرده بودم

بعد ۱۰ سال فهمیدم مادر عفریته به ظاهر مسلمون برای همه کار ما باید نظر بده از خرید تا دکتر بردن بچه ه ...

من که از الان فهمیدم بیاد چکار کنم؟؟؟ 

۳ ماهه از عروسیم به همچی کار دارن 

کجا رفته بودین چی خریدین نمیدونم چکار کردین 

به شوهرمم خیلی یاد میدم 💩🫤🫤🤕🤕🤕🤕

حرفت منطقیه گلم فقط معمولا تو سایت مینویسم که اگر کسی خواستگار با اختلاف سنی زیاد داشت این نوارد هم ...

الان یک جوون که پشتوانه خانواده را نداشته باشه بخواهد حداقل امکانات را برای زندگی فراهم کنه، سنش حداقل به سی سی و پنج میرسه!

الان یک جوون که پشتوانه خانواده را نداشته باشه بخواهد حداقل امکانات را برای زندگی فراهم کنه، سنش حدا ...

دقیقا همسر منم تو ۳۵ سالگی ازدواج کرد

خدارو شکر مشکل مالی نداریم ولی خب تجربه جالبی نیست که از ۱۸ سالگی خودت رو با یه مرد ۳۵ ساله که از نوجوونی کار کرده وفق بدی

البته قبول دارم هیچ زندگی به طور ۱۰۰ درصد ایده آل نیست

هر دختری باید با توجه به شرایط خودش تصمیم بگیره

دقیقا همسر منم تو ۳۵ سالگی ازدواج کرد خدارو شکر مشکل مالی نداریم ولی خب تجربه جالبی نیست که از ۱۸ س ...

البته همسرت هم ماشالله خوش اشتها بوده  حالا من از همسرم 11 ماه بزرگترم. خداییش باهام مشورت میکنه!

البته همسرت هم ماشالله خوش اشتها بوده   حالا من از همسرم 11 ماه بزرگترم. خداییش باهام مشورت می ...

انتخاب خودم بود

به خاطرش جلو خانوادم وایسادم

خیلی برخوردهای پخته و عاقلانه ای داره

فکر میکردم خیلی آگاهم 

خانوادش رو محک زدم،خودش رو بارها تست کردم

ولی تنها چیزی که تو ذهنم براش راهکار نداشتم اختلاف سنی بود

من فکر میکردم این برخوردهای سنگین توی دوستی از سر حیا هست نمیدونستم اقتضای سنش باشه و این نمی مکدرم میکنه

من که از الان فهمیدم بیاد چکار کنم؟؟؟  ۳ ماهه از عروسیم به همچی کار دارن  کجا رفته بودین ...

بترکن

خوبه مال من ۴ ساعت فاصله داره بازم باید نظر بده مگه ازت نظر خواستیم لعنتی