2777
2789
عنوان

خانومای متاهل یه لحظه میاین

230 بازدید | 24 پست

میشه تجربه تون رو از قرصای جلوگیری اگه استفاده داشتین بگین؟ راسته خیلی ضرر داره؟ 

طبیعی هم که میگن ریسکش خیلی بالاست.

من عقدم خیلی نگرانم بابت روش جلوگیری.

دوستان لطفا گزارش نزنید واقعا نیاز به کمک دارم

عزیزم تنها و قطعی ترین راه حل ممکن استفاده از کاندومه .. وسلام

مهسا هستم یه دوست داشتنیه۴زبونه😍معلم زبان انگلیسی و ترکی استانبولی هستم و دانشجوی ادبیات فرانسه :) همه کار و زندگیم در حال حاضر فرهنگ های مختلف کشوراییه که به زبونشون صحبت میکنم :) 🇹🇷🇺🇸🇨🇵 پ.ن : یکی از اون۴ تا زبون فارسیه البته 😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد ازدواج ک نخوردم ولی تو مجردی یمدت ال دی خوردم، برای سفر، هورمونام بهم ریخت.

بمن ک نساخت.

کاندوم ایمن تره

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

اسی و دوستان به نظرتون کدومش قشنگه

راستش هیچکودوم 

مهسا هستم یه دوست داشتنیه۴زبونه😍معلم زبان انگلیسی و ترکی استانبولی هستم و دانشجوی ادبیات فرانسه :) همه کار و زندگیم در حال حاضر فرهنگ های مختلف کشوراییه که به زبونشون صحبت میکنم :) 🇹🇷🇺🇸🇨🇵 پ.ن : یکی از اون۴ تا زبون فارسیه البته 😂 

این چی بود این وسط😂

هیچکدوم، البته سلیقه ایه

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

عزیزم تنها و قطعی ترین راه خل ممکن استفاده از کاندومه .. وسلام

راستش یکی از نزدیکانمون چند سال پیش با همین روش باردار شد.یسری میگن قرصا را بی اثر کردن یا ک.اندوم رو سوراخ میکنن نمیدونم تا چه حد صحت داره فقط شنیدم و خیلی نگرانم

فقط میمونه آیودی که نمیدونم دکتر انجام میده یا نه 

به من اصلا نمیسازه حالت تهوع شدید میگیرم بعد از دو روزم پریود میشم. ضرر میگن نداره چون حالت حاملگی میده و به این علت باردار نمیشه آدم.

بریت ماری چشمهایش را میبندد. کنت چشمهای بریت ماری را میبوسد. اوایل ازدواج همیشه این کار را میکرد. بریت ماری دیگر تنها نبود. چون کنت به او نیاز داشت و وقتی کسی به تو نیاز داشته باشد،دیگر تنها نیستی.
راستش یکی از نزدیکانمون چند سال پیش با همین روش باردار شد.یسری میگن قرصا را بی اثر کردن یا ک.اندوم ر ...

نه گلم تو کل دنیا درصد خطای کاندوم صفره مگر اینکه تاریخ انقضاش تموم شده باشه .. آشناتونم خالی بستع

انگشت وسطی قشنگه

بریت ماری چشمهایش را میبندد. کنت چشمهای بریت ماری را میبوسد. اوایل ازدواج همیشه این کار را میکرد. بریت ماری دیگر تنها نبود. چون کنت به او نیاز داشت و وقتی کسی به تو نیاز داشته باشد،دیگر تنها نیستی.