2777
2789

سلام 

می خواستم حس خوبمو باهاتون شریک بشم

در حد توانم برنج و گوشت و مرغ و روغن و  مواد غذایی و یه مقدار هم خوراکی کودکانه چیپس و پفک و بیسکوییت گرفتم با اسنپ فرستادم که برسه دستشون

البته گفتم اسنپه ولی برادرم با دوستش برد، چون برادرمو میشناختن، قرار شد برادرم خونه رو نشون بده تا دوستش تحویل بده کفتم اسنپ میاره که خجالت نکشن

یه خانم متولد۷۰ با چند تا بچه پشت سرهم 

چقدر خانم و‌نجیبه 

خدا گره از مشکلاتش باز کنه اونم  قطعا مثل خیلی از هم سن و سالاش  هزار تا ارزو داره ولی الان با نجابت داره بچه هاشو بزرگ می کنه 

براش دعا کنید 

ممنون میشم راهنماییم کنید 

اگر همچین خانمی بشناسید چه کارایی براش می کنید؟؟

بگین تا در صورت توانم براش انجام بدم

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 

دستت طلا😍

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید ببینی مشکلات و دغدغه های زندگیش چیه اگر مستاجره توی کرایه خونه میشه کمک کرد 

برای بچهاش لباس و لوازم مدرسه 

یا اگه امکان کار کردن داشته باشه بتونی براش کار پیدا کنی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

انشاالله خدا سعادت نصیبت کنه عزیزم گره از کار اون خانم هم باز بشه  میشه مثلا برا بچه هاش &nbs ...

تو برنامه ام هست که شهریور براشون لوازم مدرسشون بگیرم 

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
باید ببینی مشکلات و دغدغه های زندگیش چیه اگر مستاجره توی کرایه خونه میشه کمک کرد  برای بچهاش ل ...

خیلی دوست دارم‌جای ماهی، ماهی گیری یادش بدم

ای کاش می تونستم براش کار پیدا کنم 

از کار تو خونه ها چیزی زیادی نصیبش نمیشه