2777
2789
عنوان

اگه خیلی مذهبی نباشید یا اعتقاداتتون خیلی قوی نباشه اما خواب ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 95 پست

معمولا وقتی یه نگرانی و استرس داره ذهنش توی خواب اونو می‌بره سمت چیزی که به عنوان آرامیش می‌شناسه 

مثلا برای یکی خونه بچگیشه یا یه مکان دیگه 

برای بعضیا مثل شما 

میتونی به عنوان چیزی که میخوای هم تعبیر کنی

نظری ندارم 😂 بابا تنبلی تخمدان که چیزی نیس درمان نشه که

تو بگو چی کارکنم؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاءالله خیره. ولی اگه دوست نداری نذار. چون بعدشم هی میخوای اعصاب خردی درست کنی؛ هی بگی اسم مذهبی اینجور و اونجور. دو اسمش کنی یا بری عوضش کنی. 

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
تو بگو چی کارکنم؟

ببین اگه اعتقاد قلبی داری یا حست میگه که اسم بچه پسر شد محمد بزاری همون کار و کن قلبت ببین چی میگه 

ولی دنبال دوا درمون تبلی تخمدان باش خدا بخواد بچه دار میشی 

اینا فقط ترواشات ذهن یعنی خواب قلی میدیدی بازم قلی میزاشتی؟ اون بچه حق انتخاب داره شما اگه اسمش رو ...

منم به خاطر همین مسائل نمیخواستم مذهبی بذارم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
آنقدر دوسدارم  خواب این مدلی  حرم و این چیزا ببینم ولی هیچوقت ندیدم 💔🥺

وای خیلی خواب خوبی بود

انشالله که ببینی

وقتی گنبد و دیدم یه صدای زنگ کاروان هم تو حیاط میومد

چه جالب ،. منم فک. میکنم نشونه‌اس محمد مهدی. خیلی قشنگه

خودم همین حس ودارم

اما خوب همین تاپیک با نظر یه سری کاربرا هم راجب تغییرش همنظرم

چون نجف میرفتی محمدعلی بذار به بقیه ام توجه نکن که منصرفت بخوان بکنند

وای خدایا اینجوری خیلی دودل میشم

اخه نمیخواستم بچم دراینده اذیت بشه بین یه عالمه مثلا رهام و نیکان و…

نگواین حرف

این خودتی که میتونی هویت بدی به فرزندت

اسم، پسرم علی

بهش میگم علی زیباترین نام جهان است

خیلیییی دوست داره اسمش۱۲سالش

دلیل انتخاب اسمش هم گفتم حس خوبی دست دادبعش

ازکوچیکی اینهاگفتم، 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
موی تنم سیخ شد. بچه ای که اسمشو باائمه ببینی یعنی انتخاب شده ست و صددرصد وسردارمیشی اسمشو بذار محمد. ...

میدونم خودم همه این هارو میدونم

اخه نمیخواستم بچم دراینده اذیت بشه بین یه عالمه مثلا رهام و نیکان و…

اسمای ائمه از هزارسال پیش هستند و همیشه بودن هنوز که هنوزم محمد و فاطمه پر طرفدار ترین اسم هرسال هستن ، اتفاقا طبق روایت بچه هایی که اسم مناسبی ندارن مثل این اسم های عجیب غریب جدید اون دنیا بی نام میمونن محمد خیلیم قشنگه