2777
2789
عنوان

از تجربه های برادر هایی ک گیر میدن و تو همه چی دخالت میکنن بهم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 23 پست
این ک بدتره😑

آره ب خدا چند بارم دعوام شد باهاش کار کشید ب کتک کاری آخر سرم گفتم مرض داری هر جا میرم میایی گفت من کاری بت ندارم فقط از دور حواسم بت هست 😂😂

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره ب خدا چند بارم دعوام شد باهاش کار کشید ب کتک کاری آخر سرم گفتم مرض داری هر جا میرم میایی گفت من ...

واااا

باز من خانواده خودم رو تا حدودی تحمل میکنم بقیه ک دیگه اصلااااا

حالا هنوزم همونطوره؟😂

برای ظهور امام زمانمون (عج) صلوات بفرستید.💜                             کاربر قدیمی☹️🥲
پس مجبوری تا زمانی که خودت ازدواج کنی، تحمل کنی. خیلی سخته، با تمام وجود درکت میکنم

من ادم تحمل کردن نیستم

یا میکشه کنار

یا مجبوره بکشه کنار 😂

هیچکس نمیتونه باعث شه من با بدیختی زندگی کنم

ازدواج؟ مگه بیکارم

میرم از این شهر کوفتی

برای ظهور امام زمانمون (عج) صلوات بفرستید.💜                             کاربر قدیمی☹️🥲
واااا باز من خانواده خودم رو تا حدودی تحمل میکنم بقیه ک دیگه اصلااااا حالا هنوزم همونطوره؟😂

آره اصلا درست نمیشه 😂😂ب خدا بابام میگه هر جور دوست داری زندگی کن ،عموم ول نمیکنه

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙

ازدواج کنه درست میشه ولی خوب حتما بدتون که نمیخاد کار غیر عادیم که ازت نخاسته از گفته هات معلومه که محدودت هم نکرده خاهرات از شما بزرگترن حتما می‌دونن برادر فهمیده ای هستش که بهش احترام میذارن حالا شما مستقلی دلیل نمیشه که بخای بذاریش کنار 

گنجشک های درنده

ببین من از دوم ابتدایی یه لیوان اب سرد داشید روم دیگه سلام نکردم تا سال92یا 93اینا الانم درحد سلام به زور خودشم فهمیده خوشم نمیاد ازش به نظرم شنونده باش سکوت کن رعایت کن بزار اروم بشه مثلا من فقط قرادرم نبود خواهر مادرم فضول بودن حتی ازدواج کردم بچه غوردم میزنن تو دهنم حلو بچم فوحشم میدن ازدواج کردم راحت بشم ولی خب مادر خوبی نداشتم گفتم تهمت میزنه گفت خفشو تو کثیفی دهنتو ببند یا بهم لباس ندادن شوهرم میومد تنم کنم با مانتو شال میگشتم تا شوهرم میومد شال از سرم مثل گشت ارشادیا حمله میکرد میکشبد سعی کن درستو بخونی دانشگاه بری کلاس بری بیکار نمون که رباد تو لحث نباشی خسته بری خونه بخوابی پول برای حودت پس انداز کن سکه بخر بزار تو بانک نفهمن،به دوستت نده بعدا هروقت خواستی ازدواج کنی قبلش مشاوره برو چون میدونی الان موندی چیکار کنی پس طرز برخورد و...بلد نیستی ادم شناسیتم ضعیفه 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
ازدواج کنه درست میشه ولی خوب حتما بدتون که نمیخاد کار غیر عادیم که ازت نخاسته از گفته هات معلومه که ...

نه چون فک میکنن فهمیدس اینکار رو نمیکنن

چون همون عقاید رو دارن و مردم توی این شهر کوچیک براشون مهمه اینکارو مبکنن

وگرنه همشون می‌دونن که فهمیده نیست

و الان کم کم پشیمونی هاشون داره رو میشه