2777
2789

۲۴ سالگی

سه ترم نرفتم البته

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

۲۲ تموم کردم  الان۲۳ سالمه هنوز مدرک حاضر نشده🫤

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت😭، میاد انشالله مهم اینه که تموم کردی گل 🥹

چشم بهم بزنی برای تو هم تموم میشه عزیزم

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

امیدوارم زودی بگیری، تو رو نمی دونم منکه از درس خوندن خسته شدم 😭

حجم درسام بشدت سنگینه و سرکار هم میرم ، این باعث میشه بعضی روزا خسته باشم

اما در کل راضیم❤️

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من دیگه خسته شدم اینهمه سال اجباری درس خوندیم😭بازم ادامه داره

🥺

حجم درسام بشدت سنگینه و سرکار هم میرم ، این باعث میشه بعضی روزا خسته باشم اما در کل راضیم❤️

متاسفانه کارمم رها کردم ، نمی تونم خودم شهریه مو پرداخت کنم. از خانوادم خجالت میکشم😭

متاسفانه کارمم رها کردم  ، نمی تونم خودم شهریه مو پرداخت کنم. از خانوادم خجالت میکشم😭

عزیزم

چرا🥲

انقدر رشته‌تون سنگینه درساش؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹