2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لباس زیر صد در صد نخی واصلا نمی زارم خیس ومرطوب باشه

قارچ کفیر هم دارم ومرتب دوغ کفیر درست می کنم می خورم خوردن پرو بیوتیک خیلی تاثیر داره

بزرگترین نیرنگ دنیا ان است که اختیار زندگی از دستمان خارج شده واز ان پس سرنوشت حاکم بر زندگی شود
اینو که میگن بده فوقش هفته ای دوبار باید بزنیم چون باکتری های مفید رو ازبین می‌بره

نه مخصوص بگیر ک بشه روزانه استفاده کرد

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

شرت نخی استفاده میکنیم هم خودم هم شوهرم 

بهداشت شوهرت خیلی مهمه اکثر عفونت ها از آقایون منتقل میشه چون بهداشتو رعایت نمیکنن

حتما قبل رابطه شست و شوی اون ناحیه رو جفتتون انجام بدید تا جایی که امکان داره از کاندوم استفاده کنید 

بعضی روزا دامن بپوشید بدون لباس زیر 

از ژل شست و شو استفاده کنید 

بعد از رابطه حتما ادرار کنید و غسل کردن رو به تعویق نندازید 

یه کیسه فریزر رو بردار روش عسل بمال بذار روی واژنت و بعد لباس زیر بپوش یکی دو ساعت بمونه برای عفونت خیلی عالیه 

فقط یه کار کن اگه جواب گرفتی همیشه دعام کن اسمم مریمه 😍

ببین گلم منم اینجوری بودم اصلا پدرم دراومد اما یه چیزی معجزه کرد برام روغن نارگیل

یه سرنگ از داروخونه بگیر تا یه هفته هر روز پرکنش بریز تو واژنت قشنگ بره داخل ...بعداز یه هفته دیگه همیشه هفته ای یه بار فقط اینکارو بکن دیگه برای همیشه عفونت واژنت ازبین میره فقط هفته ای یه بار همیشه انجام بده 💋