2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صبح زود باید برم اداره ی ثبت و چشمام عین جغد بازه فکر کنم باید بندازم گردن همسر جان😁(لبخند خبیثانه)

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
من صبح زود باید برم اداره ی ثبت و چشمام عین جغد بازه فکر کنم باید بندازم گردن همسر جان😁(لبخند خبیثا ...

كاش منم شوهر داشتم ب جايه خودم ميفرستادم سر كار😂

کتی جون شما اسم واقعیت کتایون هست یا چیز دیگه؟میه کجا وکیل هستی؟

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
كاش منم شوهر داشتم ب جايه خودم ميفرستادم سر كار😂

نه همشو که نمیشه فرستاد اما چون همکاریم من خیلی سواستفاده میکنم 😁

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
کتی جون شما اسم واقعیت کتایون هست یا چیز دیگه؟میه کجا وکیل هستی؟

اسم واقعیم نیست گلم داداشم تو خونه از بچگیم کتی(پیشی)صدام میکرد این اسم روم مونده☺من کیش زندگی میکنم البته تهران هم کارم میفته☺

درخواست دوستی دادم.یه سوال دارم ازت

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
نه همشو که نمیشه فرستاد اما چون همکاریم من خیلی سواستفاده میکنم 😁

به حقه ی کثیفی در انتخاب همسر اشاره کردی 🤔ممنون👍😅😘

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
درخواست دوستی دادم.یه سوال دارم ازت

چیزی نیومده دوباره بفرس

به حقه ی کثیفی در انتخاب همسر اشاره کردی 🤔ممنون👍😅😘

بسیار هم حقه ی تمیزیه اصلا شک هم نمیکنن😁