خانوما من دوقلو باردارم ، همسرم نظامیه و شغلش تو شهرمون نیست و سه چهار ساعتی فاصله داره ،به خاطر همین دو هفته یه بار مرخصی میدن میاد من وقتایی که همسرم نبود کلا قبل بارداری هم خونه مامانم اینا میموندم ، بعد من الان از وقتی باردارم ویارم شدید بوده همیشه خونه مامانم بودم
یه ماه دیگه باید خونمون رو تخلیه کنیم و شهریور بچه ها به دنیا میان ، منم بچه اولمه مامانم میگه کلا میخوای بمونی اینجا ، از طرفی همسرمم چون کم کم میاد این وسط فقط برای ما اجاره دادن برای خونه خالی میمونه ، میگم به نظرتون اگه یه مغازه اجاره کنم و وسایلم رو بزارم توش ، خودمم که خونه مامانم ساکنم و یه اتاق دارن که برای من و همسرم باشه خوبه ؟ تا شش ماهگی بچه ها که انتقالی شوهرم میاد و منم باهاش میرم شهر دیگه؟ مامانم اینا راضین
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.