2777
2789

من از تبعیضی که مامانم قائل میشه بدم میاد

بعضی وقتا میگم پسر دوسته ولی علاوه بر پسراش دختر کوچیکشو خیلی دوست داره

علاوه بر اون برای عروساش جون میده

اما من همش نفرین همش فحش بی دلیل همش دعوا 

خسته شدم .  هی میخوام فراموش کنم ولی نمیشه 

امروز حالم خوب نبود نرفتم مدرسه از دیشب دندون درد شدید با سرماخوردگی داشتم 

بیدار که شدم حتی نگفت حالت چطوره خوبی اینا

فوراگفت بیا کمرمو ماساژ بده گفتم نمیتونم حتی بلند شم گفت الهی بمیری گمشو بیا تا گوشی رو نگرفتم از دستت تو ی بی وجدانی مامانت داره جون میدع از کمردرد تو فلان فلانی 

رفتم ماساژ دادم برگشتم 

بعد گفت برو برا داداشت نهار بزار گفتم برو بابا خودمم نهار نخوردم دارم از گشنگی تلف میشم برم برا اون بزار

هیچ نفرین و توهینی نموند جلو عروساش بهم نداد

خسته شدم از بی احترامی هاش 

صدبار بهش گفتم جلو بقیع با من درست حرف بزن

خسته شدم از این زندگی

باور کنید از بس تو خونه موندم دلم میخواد بمیرم 

کل زندگیم شده مسیر خونه تا مدرسه 

امروز اینقدر حالم بده که خدا میدونه

۱۸ سالمه.

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سنی نداری عزیزم کلا ی زندگی واینده عالی پیش رو داری فقططلاش کن قدر این لحظات بدون وبدون خدا دار میبی ...

مبدونم.  نمیگذره این روزا

میخوام خوشبین باشم ولی روز به روز داره چیزایی نشونم میده که 

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

چون میگذرد غمی نیس

تا بگذره هم درد کمی نیست

گاهی فقط باید نادیده گرفت و محل نذاشت و سعی کنی کمی سیاستمدارانه ظاهر سازی وقتی جلوی بقیه قصد داره س ...

گاهی باید نادیده گرفت!

کسی که سالهاست دارع نادیده میگیره چی؟

کسی که به امید آینده و فردای خوب حرفی نمیزنه چی

بخدا از ۱۰ سالگی یادمه این این اتفاقات رو 

این سختگیری و تبعیض رو 

حتی بارها بهش گفتم وقتی من ۱۰ ساالم بود اینکارو میکردی و فلان حالا دخترت ک الان ۱۳ سالشه هرکاری دلش میخواد انجام میده فقط بدبختیا برای منه؟