2777
2789
عنوان

متخصص پوست و مو اصفهان

69 بازدید | 8 پست

سلام دوستان.من چند ماه پیش چند تا مژه گوشه ی چشمم انگار قیچی شده.یعنی یه میلیمتر از موی مژه هست و شکسته.در صورتی که من قیچی نکردم.از ریشه هم نریخته.امروز دیدم پایین چشمم هم باز دو سه تا تار مژه هام اینطوری شده.کسی دکتر خوب توی اصفهان نمیشناسه.کاشت و اینا هم تا حالا انجام ندادم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریمل میزنی؟ طبیعی نیست 😆

ریمل میزنم ولی ده ساله همین مارک رو میزنم همیشه هم از یه جا میگیرم که مطمئنه.مال ریمل نیست.خیلی هم خط چشم نمیکشم.اصلا عجیبه.سری اول گفتم شاید آرایشگاه چیده که بعد ۶ ماه باید در میومد.چون مژه هام پره.

ریمل میزنم ولی ده ساله همین مارک رو میزنم همیشه هم از یه جا میگیرم که مطمئنه.مال ریمل نیست.خیلی هم خ ...

اخه این اتفاق برای من زمان ریمل زدنای روزانه یا فرمژه چندین بار افتاده ولی درست میگی باید رشد میکردن

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

اخه این اتفاق برای من زمان ریمل زدنای روزانه یا فرمژه چندین بار افتاده ولی درست میگی باید رشد میکردن

فرمژه میزنم ولی دیگه پلک پایینی رو که نمیزنی پس مال اونم نیست

یک مرکزی هست که کار لیزرشون عالیه هم کلینیکشون عالیه

هم دستگاهشون

خود خانمی که انجام میده خیلی با دقته و ثابته و عوض نمیشه

من ۶ جلسه رفتم عالی جواب گرفتم هم بدون درده هم واقعا موها از بین میره

اصفهان هستن

اینم شمارشون ۰۹۳۸۷۹۴۳۳۲۶