2777
2789
عنوان

گوشواره خواهر شوهرم گم شده... همش پیش من میگن..

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 39 پست
هیچی چی میخوای بگی طلا ک پاکه چ منتش بخاکه چه بی سیاستی آخه دختر وقتی تو بر نداشتی چرا ب خودت میگی ...

من هیچی نگفتم بهشون هر چقدر که گفتن 

ولی انقدر ادمای چیپ و نفهمی هستن که کل حرفاشون بدون فکر و مفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مادر شوهر فهمیده ای حالا من مادز شوهرم اینارو میگه خاهر شوهرم میگه تو خونس حتما یا با اشغالا رفت ...

خوب میگم منم مادر شوهرم میگف حتما یه جا گذاشتیم این از رو نمیرفت آخر از ته انبار  پیدا شد اون روز جنجال شد شوهرم گفت مگه ما دزدیم این همه هی گفتین آخر ته انبار بود هیچی دیگه اون خونه برا مادر شوهر بود اما خواهر شوهرم اونجا کلی دلم شکست رفتم زیر علم حضرت ابولفظل چون ماه محرم بود اونجا یه دعوا دیگه راه انداخت و من اون سپردم به خود آقا من اومد یه ماه بعدش خونه خودم اون سرطان گرفت

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
شوهر منم میگه برو از جیبم بردار مثلا پول یا سوییچ چون خونمونم مادرم این کار نمیکرد منم نمیکنم میدم ب ...

دقیقا منم همینطوریم هیچ وقت تو زندگیم ندیدم رفتارایی که غیر این باشه و خب بهم برمیخوره خدایی

دقیقا منم همینطوریم هیچ وقت تو زندگیم ندیدم رفتارایی که غیر این باشه و خب بهم برمیخوره خدایی

هر وقت دلت شکست بلند بگو یا ابوالفضل من خیلی دلم خواهر شوارم شکست بیام بگم کلی مثلا یه چی میشکست هی جلو من میگفت دستش بشکنه هر کی شکسته

هر وقت دلت شکست بلند بگو یا ابوالفضل من خیلی دلم خواهر شوارم شکست بیام بگم کلی مثلا یه چی میشکست هی ...

ای وااای 

حالا من چند وقت پیش یه دعوایی کردن باهام که هر روز خالشرو نفرین میکنم

دوسدارم بلایی که سر من اومد سر بچش بیاد تا بفهمه چقد سخته یک لحظه هم از ذهنم بیرون نمیره

ای وااای  حالا من چند وقت پیش یه دعوایی کردن باهام که هر روز خالشرو نفرین میکنم دوسدارم بلایی ...

خدا هیچ وقت از حق دل شکسته نمیگذره ایمان داشته باش