2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار کار کار

کار کن

هررررکاری میکنی بگن مهم نیس فقط کار کن

کار کرد ب ادم اعتماد ب نفس میده، روابط اجتماعی بالا میره دوستای خوب و تاثیر گذار میان چهارتا چیز یاد میگیری، پول داشته باشی هدف دار میشی، خرج میکنی تفریح میکنی انگیزه میگیری

کار کردن علاج هر دردیه

کار کار کار کار کن هررررکاری میکنی بگن مهم نیس فقط کار کن کار کرد ب ادم اعتماد ب نفس میده، ر ...

بخدا که تا دنیا دنیاس،این حرف شما حق مطلق

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
من عاشق اینم کار کنم اما یه بچه کوچیک دارم و باردارم هستم نمیدونم چیکار کنم 

به نظرم فعلا مراقبت از خودت و بچه هات،بچه هات سروسامون گرفتن،وقتی رفتن مدرسه و مهد دیگه خودتی و خواسته هات

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
چه کاری ؟

هررررچیزی عزیزم هرچی

هرکس طبق شرایطش، یکی میتونه کار تمام وقت یکی پاره وقت..یکی تحصیلات داره استخدام میشه یکی نداره مثلا فروشندگی و این چیزا

یکی نمیتونه از خونه بیرون بره کار مجازی

اصلا هررر کاری، فقط کار کنید حتی اگ درامدش کمه حتی اگ شرایطش خیلی ایده ال نیس

هر کاری باشه بهتر از بیکاریه

همه دردا از بیکاری شروع میشه

به نظرم فعلا مراقبت از خودت و بچه هات،بچه هات سروسامون گرفتن،وقتی رفتن مدرسه و مهد دیگه خودتی و خواس ...

اره درسته اما گاهی فکر میکنم کسایی هم هستن با گوشی کار میکنن مثلا ادمین ها بلاگر اا

👨‍👩‍👦‍👦
اره درسته اما گاهی فکر میکنم کسایی هم هستن با گوشی کار میکنن مثلا ادمین ها بلاگر اا

عزیزدلم تو بار شیشه داری،میدونی چقدر ادمینی و بلاگری کتر پراسترسی هستش؟صدای دهل از دور خوشه گلم ،اگه دلت میخواد منبع درآمد داشته باشی که مراکزی هستن که برای خانمایی که تو شرایط تو هستن کترخونگی ترتیب میدن،،از چند نفر بپرس،پیگیری کن هم سرگرم میشی هم درامد داری

من عاشق اینم کار کنم اما یه بچه کوچیک دارم و باردارم هستم نمیدونم چیکار کنم 

عزیزم برای شما الان بهترین کار اینه که اموزش محازی ببینی

هر کاری بهش علاقه داری، شمع سازی، کیک و شیرینی،سنگ مصنوعی، دوره بلاگرس یا ادمینی… هر شاخه ای علاقه داری‌دوره محازی بردار اموزش ببین بعدا ک وقتت ازاد تر شد برو کارو شروع کن