خانما ایا میشه کسی که با ای وی اف باردار شده طبیعی زایمان کنه?
ما انقدر برای ای وی اف هزینه کردیم دیگه بودجمون به بیمارستان خصوصی نمیرسه. بیمارستان دولتی هم که فقط طبیعی زایمان میکنن و سزارین به این راحتی قبول نمیکنن. نظرتون چیه?
ربّ هَب لی من لدنک ذُرِیهً طیبهً اِنّک سمیعُ الدعاء، ربّ لا تَذَرنی فرداً و أنت خیرُ الوارثین
عزیزم به خاطر اینکه سخت باردارشدی بهتره هزینشو جورکنی دکترمنم گفت من ای وی افی هارو هم اگه دلیلی برا سز نباشه سز نمیکنم البته من با ای یو ای باردارشدم وچون سز بی علت میخواستم جدا از هزینه بیمارستان یه تومن بهش دادم ،همه بهم گفتن ریسک نکن
اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲 .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘 دوستان گرامی همه باهم هوای آب رو داشته باشیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای چراالان گیرمیدن منم دوهفته دیگه تاریخمه ولی میگن ربطی نداره ای وی افی هستی میتونی طبیعی بیاری.من ...
منم آی وی اف کردم. الان دکترم گفته برو کلاسای زایمان شرکت کن . اگه طبیعی نمیتونستم دکترمم نمیگفت برم کلاس دیگه. به منم گفتن اگه بدنت اوکی باشه میتونی طبیعی بیاری.زایمان من دوماه دیگه ست