2777
2789
عنوان

کی با ivf باردار شده طبیعی زایمان کرده?

| مشاهده متن کامل بحث + 20195 بازدید | 52 پست

عزیزم به خاطر اینکه سخت باردارشدی بهتره هزینشو جورکنی دکترمنم گفت من ای وی افی هارو هم اگه دلیلی برا سز نباشه سز نمیکنم البته من با ای یو ای باردارشدم  وچون سز بی علت میخواستم جدا از هزینه بیمارستان یه تومن بهش دادم ،همه بهم گفتن ریسک نکن

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چراالان گیرمیدن منم دوهفته دیگه تاریخمه ولی میگن ربطی نداره ای وی افی هستی میتونی طبیعی بیاری.من وحشت دارم چیکارکنم اخه بعدازاینهمه سال وهزینه خداازشون نگذره

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣
وای چراالان گیرمیدن منم دوهفته دیگه تاریخمه ولی میگن ربطی نداره ای وی افی هستی میتونی طبیعی بیاری.من ...

منم آی وی اف کردم. الان دکترم گفته برو کلاسای زایمان شرکت کن . اگه طبیعی نمیتونستم دکترمم نمیگفت برم کلاس دیگه. به منم گفتن اگه بدنت اوکی باشه میتونی طبیعی بیاری.زایمان من دوماه دیگه ست 

خدایا میدونم که ناامیدم نمیکنی   
تو ماه دومم هنوز. خب برم به دکترم بگم من نمیخوام بیام بیمارستان خصوصی زایمان کنم قبول نمیکنه. میگه ب ...

ارز الان هم زیر نظر دگتر خودت باش هم برو کلینیک بیمارستان دولتی و تجت نظر یکی از دکتراش باش