2777
2789
عنوان

کی با ivf باردار شده طبیعی زایمان کرده?

| مشاهده متن کامل بحث + 20196 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت دیگه چیزی نداری تمام بشه ایشالا، من 23هفته ام تمام کشاله رونم تا سمت کلیه هام تیر میکشه ...

اره منم همینجور بودم و همچنان هنوزم درد میکنه تازه سنگین ترم شدم بدتر

برا سلامتی ❤پسرم❤ی صلوات بفرستید😙
ببخشید شما اخرش چیکار کردی؟ طبیعی یا سزارین؟

سلام

اخر تو بیمارستان خصوصی سز شدم

از ماه سوم هرماه رفتم میلاد کلی توی نوبت بودم هرماه. ماه اخر که شد سونو کردم گفتن اب دور بچه خیلی کمه. بند ناف هم دو دور پیچیده. دکتر بیمارستان میلاد گفت خیلی خطرناکه حتما باید سز شی زودتر

با شکم گنده تو هفته 37. کلی توی بیمارستان ازین اتاق به اون اتاق رفتم. مدارکمو نشون دادم نامه دکتر که گفته بود باید سز شی رو نشون دادم. اخرم بیمارستان با سزارین موافقت نکرد

رفتم خصوصی سز کردم

یعنی میخوام بگم اصلا کاری به ای وی اف نداشتن. دو تا فاکتور ریسکی دیگه هم داشتم اخر قبول نکردن تو دولتی سز کنم

البته اینا مال دو سال پیشه. الان شاید قوانین و روسا عوض شده باشن

ربّ هَب لی من لدنک ذُرِیهً طیبهً اِنّک سمیعُ الدعاء، ربّ لا تَذَرنی فرداً و أنت خیرُ الوارثین
عزیزم میشه لطفا دکتری که باهاش آی وی اف کردی رو لطفا بگی

دکتر پاک روش

ولی انقدر الکی مریضو میترسونه و میبره و میاره، ماه سه تموم شد دکترمو عوض کردم رفتم پیش عارفی

ربّ هَب لی من لدنک ذُرِیهً طیبهً اِنّک سمیعُ الدعاء، ربّ لا تَذَرنی فرداً و أنت خیرُ الوارثین
عزیزم ببخشی ای وی اف کردی هزینش چقدر شد؟ 

عزیزم من بهمن 96 زایمان کردم

5 تومن سزم شد یک تومنم هزینه های جانبی