2777
2789

شوهرم موقع شام یهو گفت دیشب میخاستم برات روسری سفارش بدم تواینستاچرخیدم از یه روسری خوشم اومده ولی هرکدومو انتخاب کردم موجود نبوده.من شک کردم نه مناسبتی داریم نه من روسری نیازدارم بین این همه چیز چرا روسری.عین خوره افتادبجونم ک خوابید برم گوشیشو چک کنم.دیدم شکم درسته.اون دختری ک قبل از ازدواج بامن باهاش دوست بود انلاین شاپ روسری داره.هم فالوش کرده هم دقیقا پستایی ک دختره خودش روسریارو سرکرده لایک کرده.انقدر حالم بده نمیدونم چیکارکنم بنظرتون بیدارش کنم ازش بپرسم یانه فعلا.دارم دیوونه میشم میخام بدونم چتم کردن پاکش کرده.یافقط لایک بوده.چیکارکنم بااین فکر خوابم نمیبره😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

میگفتم شال بخر روسری نمیپوشم

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

دارم دیوونه میشم مگه میشه.مغزم ازفکر داره میترکه

صبر کن ببین چی میشه ،پرونده رو زود نبند بزار روسری رو بخره چ، صبر کن ببین برنامه ش چیه میاد نظر بگیره یا نه و....

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

صبح بگو خواب دیدم اومدی سر میز شام بهم میگی حلالم کنو من حلالت نمیکنم بگو‌نمیدونم چرا حلالیت میگرفتی اما من انگار خیلی ناراحت بودم ازت بگو بعد دستتو میزاری رو قفسه ی سینت و مردی بعد من به چهلمت نرسیده شوهر میکنم و خیلی خوشحالم بگو همش میگفنم من چرا باید خوشحال باشم شوهرم مرده بگو‌ته دلم خوشحال بودم انگار بگو‌خیلی ناراحتم نمیدونم تعبیرش چیه خودش میفهمه چ غلطی کرده