2777
2789
عنوان

شوهرم لجبازه کمک

282 بازدید | 6 پست

سلام خانوما

ما دیروز یه دعوایی داشتیم، مقصر همسرم بود، موضوع آن چنان هم بزرگ نبود ولی عادت داره موقع دعوا کولی بازی در میاره و الکی همه چیو گنده میکنه در نهایت خودش قهر کرد و ناراحت شد گذاشت رفت  

امروز با چن تا پیام و استیکر بوس برای آشتی پا پیش گذاشت منم دیگه ناز نکردم فقط گفتم باید در مورد نحوه‌ی دعوا و بحثامون حرف بزنیم و تجدید نظر کنیم، به هیچ وجه با لحن دعوا و بی احترامی نگفتم بخدا

اصلا نذاشت زبون باز کنم، باز شروع کرد کولی بازی و قهرو گذاشتن و رفتن، گفت تو اصلا لیاقت ناز کشیدن نداریو اصلا هیچ وقت نباید از تو عذرخواهی کرد دور برت میداره و این حرفا (اصلا ازم عذرخواهی هم نکرده بودا)

خیلی ناراحتم دلم شکسته، من یه زنم نیاز دارم یکم نازم خریدار داشته باشه

ولی باید کیلو کیلو ناز شوهرمو بخرم

آخه تا کی؟ بخدا خسته شدم

همیشه موقع دعوا من برای آشتی پا پیش میذارم یا اگه اون بیاد جلو در حد همین استیکر بوس، ابراز علاقه و عذرخواهی‌ای در کار نیست

مشکل من اینه که اصلا اجازه گفتگو برای حل مسئله نمیده، مسئله‌ای که حل نشه مدام بزرگ و بزرگتر میشه، هر چی اینا رو بهش میگم اصلا نمیفهمه  

حس میکنم یه جور فوبیا داره نسبت به دعوا و  از مادرپدر خودش تو کودکی دیده

تو زمان خوشی تون آروم بحث رو باز کن 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من همینطوریه کولی بازی درمیاره یا ی حرفی رو ک زدم با لحن مسخره تکرار میکنه .... فکر نمیکنم درس ...

خیلی سخته همش میگه من خودمو بدبخت کردم که با تو ازدواج کردم

من چه گناهی دارم آخه

اصلا بهم نمیگه از چی ناراحت میشه و از کدوم رفتارم بدش اومده

من که علم غیب ندارم  

خیلی سخته همش میگه من خودمو بدبخت کردم که با تو ازدواج کردم من چه گناهی دارم آخه اصلا بهم نمیگه از ...

من فقط به این نتیجه رسیدم که جواب بدم

غر میزنه میگه باز اینطوری کردی منم هر چیزی که اون انجام داده 

غر میزنه میگه من کثیفم میگم تو مطلقه ای 

راستش ولی فکر میکنم نحوه برخورد با شوهر باید فرق داشته باشه مثلا بگی من بدبخت ترم که زن یه ادم بی منطق شدم غرورش له میشه درحالی که باید احساس غرور رو از تو بگیره نمیدونم درکل ببین میتونی یجوری احترام گذاشتن رو بهش یاد بدی

یک عدد چپی 

اسی قبلا که تاپیک گذاشته بودی، من و هزار نفر بهت گفتیم، قبل از عقد برو مشاور حتمن. هنوزم دیر نشده، تو نی نی سایت هیچ کس نمیتونه درست راهنماییت کنه چون از جزئیات شما خبردار نیست. ولی حتمن برو مشاور و حرف بزن و حل کن. هنوز زیر یه سقف نرفتی اینطور، فکر کن بعدش هزار برابر میشه.

راستش همسرت منو یاد خواستگار قبلیم میندازه. اونم قهر میکرد سر هیچی.اصلا نمیومد بحث رو مثل یه ادم متمدن حل کنه. تهش خودش رو از همه چی مبرا میکرد. یجور که گیج میشدم حتی فکر میکردم حتمن بد باهاش برخورد کردم و ناراحت شده. خلاصه مشاور رفتم و دقیق تشخیص داد شخصیت خودشیفته است. اولش قبول نکردم. رفتن تو اینترنت خوندم دیدم همه کاراش دقیقا شخصیت خودشیفته است. راستش کارای همسرت دقیق منو یاد اون میندازه. حالا ببین برو مشاور و حرف بزن، حتی نحوه برخورد باهاش رو از مشاور بفهم. حتمااااا برو مشاور. دختر عزت نفست رو حفظ کن و مواظب خودت باش.