2777
2789
عنوان

شوهر روانی من

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 63 پست
میدونم چی میگی.... من آدمی نیستم راحت از این وحشی گریا بکنم....ولی امشب رو مخم فقط میرفت با روانم با ...

منم هیچوقت پدر و مادرش حلال نمیکنم ک همچین پسری تربیت کردن.

شوهر منم همه فکر و ذکرش مامان باباشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هیچوقت پدر و مادرش حلال نمیکنم ک همچین پسری تربیت کردن. شوهر منم همه فکر و ذکرش مامان باباشه

کاش اینه تو خونه کنار پدرمادرشون می موندن...

پدر گوهش میگه ما اولویت اول پسرمیم ....کل مخارجش گردن شوهرمه...مث چی تو زندگی ما دخالت میکنه و حرف ازش میکشه.... شاید باورت نشه ولی این کولی بازیا برا غذا زیر سر باباشه .... صبح ظهر شب ک چی خوردید بعد اینو تحریک میکردن ک فلان غذا سرده ... خوب نیست...قوت نداره...

ببین طوریه ک شوهرم میره پریودی منو به باباش میگه

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه چند بار تنها برو مشاوره ببین چی میگه بعد شماره شوهرتو بده زنگ بزنن بش بگن همسایه ها گفتن.....باید ...

پول از کجا بیارم عزیزم...فکرکردی از خودش هزارتومن در میکنه گدا صفت....

با مشاوره تلفنی صدبار صحبت کردم ولی همه گفتن باید درمان بشه ... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نترس عزیزم  تهدیدهای الکیه هیچ کاری نمی تونه بکنه

امیدوارم اینطور باشه ...

خیلی دلم از دستش شکسته...🥺🥺🥺

امیدوارم خدا جوابشو بده...هرچند گویا فراموشم کرده و نمیبینم😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدوارم اینطور باشه ... خیلی دلم از دستش شکسته...🥺🥺🥺 امیدوارم خدا جوابشو بده...هرچند گویا فرام ...

عزمزمه خدا بهت اراده داده تا اجازه تدی بهت ظلم کنه 

همین فردا برو دنبال کارهات 

اگر طلاق هم نگیری حداقل دیگه نمی تونه دست روت بلند کنه آبروی خودش میره دیده هر کاری کنه تو کاری نمیکنی اونم پررو شده

عزمزمه خدا بهت اراده داده تا اجازه تدی بهت ظلم کنه  همین فردا برو دنبال کارهات  اگر طلاق ...

آره خیلی پرو شده.... تو فکرم هست فردا با خانوادم مشورت کنم بعد پیگیری میکنم

از آبروی خانوادم میترسم .... خواهر مجرد دارم....

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره خیلی پرو شده.... تو فکرم هست فردا با خانوادم مشورت کنم بعد پیگیری میکنم از آبروی خانوادم میترسم ...

مگه می خوای کار بدی بکنی ؟

دیگه مثل قدیم نیست 

هیچ تاثیری نداره و مردم‌باهاش کنار اومدن

خک تو سرشون ک بجای اینکه دوستشون زنشون باشه ننه باباشونه😒 اینم شانس ماست وگرنه برادرشوهرای من هیچک ...

دقیقا....دیگه وقتی بابای افعیش میگه اولویت اول زندگی پسرم منو ومادرشیم  پسرشونو هار میکنن برا زنشون...

همون اوایل زندگی میگفت مگه قراره امیر همه چیو ب تو بگه؟؟؟

حالم ازش بهم میخوره قشنگ بلده چطور با موزی بازی پسرشو تحریک کنه...مادرش ک دروغ میگه پشت سرم پسرش میفته ب جونم از اونطرف پدرش....

من اصلا از این خانواده موندم ک چقدر جنس خرابن‌...خدا لعنتشون کنه....

واقعا خدا هر روز بیشتر بهش میده روز ب روز مغرور تر و عوضی تر ....

1
5
10
15
20
25
30
35
40