2777
2789
عنوان

شوهر روانی من

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 63 پست
ب پدر گوهش گفتم پسرتو راضی کن بریم مشاوره رفت پشت سرم ۴ تا حرفم اضافه کرد پسرشم بیشتر تحریک کرد ب جو ...

پدرشوهر عوضی منم میگفت با دخترم فرقی نداری اینا زر میزنن تو اصلا باور نکن سعی کن شوهرت راضی بشه با خانواده خودت چه جوریه 

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
اگ واقعا روان بچت برات مهمه اینجور مواقع سکوت کن، شوهر منم خیلی عصبیه، اگ منم بخام جوابشو بدم کار ب ...

روز جمعه سکوت کردم...هیچی نگفتم همه نوع فحاشی کرد... اومد ب غلط کردن دوباره امشب شروع کرده دیوانه

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر... این عوضی خوب بشو نیست... امشب میگه مگه نگفتم غذا باب میلم درست کن گفتم بیشتر از این نم ...

میشه اگه بخوای،،،اول خودتو درست کن،،،جدی باش و مودب،،جوری ک ازت بترسه،،،اگه خواست بزنتت نترس از گریه بچت،،،تو بیشتر بزن و دندون بگیر،،،چنگ بزن صورتش یادگاریش بمونه😅

میشه اگه بخوای،،،اول خودتو درست کن،،،جدی باش و مودب،،جوری ک ازت بترسه،،،اگه خواست بزنتت نترس از گریه ...

زدمش .... ولی اون بیشتر منو کوبوند...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا جای کتکش هست برو پزشکی قانونی نامه بگیر  بعدشم موقع طلاق حضانت بچه ات رو بگیر

نمیده... مطمئنم...چندین بار گفتم

تو شهر کوچبکم بخدا خجالت میکشم از اینکارا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا میدونه بدون بچم میمیرم حرصمو باهاش درمیاره...شک ندارم

من ب شوهرم گفتم بچه واسه خودت،،،نقطه ضعف ندادم دستش،،،،در صورتی ک اگه بخواست بگیرتشون خون ب پا میکردم،،،ولی عکس العمل نشون ندادم

زدمش .... ولی اون بیشتر منو کوبوند...

عزیزم بیشتر کسایی ک تو سایتن بچه مدرسه ای هستن نباید ب حرفشون گوش کنی، زندگی ک میدون جنگ نیست ک مقابله ب مثل کنی، بعد فور میکنی با این کارا روانی برا بچت میمونه؟

شوهراشون روانین ما هم باید مثل اونا باشیم!

نمیده... مطمئنم...چندین بار گفتم تو شهر کوچبکم بخدا خجالت میکشم از اینکارا

خجالب نکش 

اگر خجالت بکشی فقط بهت ظلم میکنه 

برو پزشکی قانونی یواشکی 

بعد ازش شکایت کن ازش تعهد میگیرن که دیگه نزنه 

حداقل دیگه می ترسه دست روت بلند کنه

عزیزم بیشتر کسایی ک تو سایتن بچه مدرسه ای هستن نباید ب حرفشون گوش کنی، زندگی ک میدون جنگ نیست ک مقاب ...

میدونم چی میگی.... من آدمی نیستم راحت از این وحشی گریا بکنم....ولی امشب رو مخم فقط میرفت با روانم بازی میکرد دقیقا چل و خلم کرده ....بخدا افسردگی گرفتم از دستش....

ایشون فکرمیکنه میدون جنگه وگرنه میفهمید زنش اولویت زندگیشه ن اینکه همه زندگیش بشه وابستگی ب پدرمادرش....خدا لعنت کنه اون دوتا رو ک الان آروم سر رو بالش گذاشتن....من ک حلالشون نمیکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خجالب نکش  اگر خجالت بکشی فقط بهت ظلم میکنه  برو پزشکی قانونی یواشکی  بعد ازش شکای ...

خود عوضیش دفترخونه اسناد رسمی داره.... بدبخت فقط ب پولش مینازه .... از عوضی بودنش هرچی بگم کم گفتم... 

ترسم بچه م هست چون چهارتا بند حقوقی میدونی همش تهدیدم میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40