2821
2789
عنوان

امروز خونه دوستم خیلی تعجب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 43 پست

وای مگه میشه چی بی ادب

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دعوتش میکردم خونم بهش آب میدادم

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

میگفتی حیف این ماست دهنیه من بخورم خودت بخور

ینی آبم نیاوردمدتی ک اونجا بودی دهن خشک نشستی؟

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

استارتر منم وقتی ۱۷ سالم بود رفتم خونه عمم با خواهرم 

همیشه هم نمیرم خونشون هرچند سال یبار هیچی جلومون نذاشت هیچی خیرسرمون مهمون بودیم سالهاا میگذره ومن فراموش نکردم رفتارشو و دیگه هیچوقت خونشون نرفتم 

منم خونه یه دوستم رفتم وضع مالی خیلی خوب 

شام شوهرش گفت ساندویج بگیرم گفت نمی خواد بابا برام سیب زمینی سرخ کرد همشم می گفت با روغن حیوانی سرخ کردم 

هر لقمه توهینی بود به خودم انگار   

دنیا اونقدرها جدی نیست   

منم ی دوست داشتم بیرون میرفتیم برا خودش خوراکی میخرید میخورد تعارف نمیکرد خونش میرفتی میشست میخورد تعارف نمیکرد گذاشتمش کنار . ولی ی دوست دارم میرم خونش دنیای وسایل میریزه جلوم هی میگه بخور هی چایی میاره .... 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

من هر موقع شدید تحت فشار استرس باشم ابنجوری خنگ میشم بی منطور

حتی عقلم نمیکشه ب بچه خودم چیزی بدم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

تصور می کنم دیگه بهتره ایشون رو دوست خطاب نفرمایید، کلا مشکل دارند. بحث خساست نیست صرفا...

چقدر لحن صحبت کردنتون و دوست داشتم

براتون ده تا صلوات فرستادم

او در بر و ایام به کام است...
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز