2777
2789

ببخشید استارتر شیش. تا تاپیکم پره

میشه به نیت معصومه یه حمد بخونید کسیو ندارم ازش بخوام استرس دارم

دعا کنید دهن بابام روم بسته شه و دیگ اذیتم نکنه😭😭دارم عذاب میکشم

تروخدا اگرخوندین لایکم کنید 

دعاکنید دعوا و بحثی پیش نیاد خدایی نکرده

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم

با یه مشت سیبیل و رژ قرمز لبامو غنچه میکردم میذاشتم پروف وایبر زمان راهنمایی

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو پسرخالم باهم چت میکردیم بعد خونه مادربزرگم بودیم مادرش بهش گفت پاشو برو به توهم بوی اسپند بخوره گفت نمیرم منم برگشتم گفتم اگه اون نمیره بذار نره خاله خودم میرم خاله ام یه جوری باتعجب نگاهم کرد هنوزم که هنوزه بعد۷سال یادم نرفته

😂😂خدارو شکر زمان ما بزنی کاریت ندارن

نسل سوخته ماییم شماها حال میکنیدا😂

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

کتونی پوشیدم تو تالار وقتی بچه بودم با دامن کوتاه نمیدونستم چندین سااال بعد ترند میشه🤣

آخ آخ گفتی پارسال بود کفشای مجلسیم همشونو مامانم شسته خیس بودم ینی تصور کن ۶ تا مجلسی دارم همه خیس عروسی فامیل دورمون بود مجبود شدم پیراهن بپوشم با کتونی مدرسه اخه عیر از کفشا دمپایی مجلسی اامم خیس بود تصور کن پیراهن با کتونی مدرسه تا اخرش نشسته بودم رو صندلی میگفتن پاشو میگفتم پا نمیشم راحتم😂😂😂

بعد سالها تازه شهامت پیدا کردم بازگوش کنم🫣🫣

نوجوون بودم عروسی دعوت بودیم خط لب مشکی زدم بدون رژ

بدوووووون رژژژ،خط لب مشکی😆😆😆

دوتا خانومه باهم صحبت میکردن یکیشون برگشت بااشاره منو به اون یکی نشون میداد

منم فک کردم جنس ناب و بینظیری شدم بعدها فهمیدم به میکاپم میخندیدن🤪🤪🤪😁

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️