بچها من خیلی دوس دارم گواهینامه رانندگی بگیرم این روزا هم دیگ هر روز به شوهرم میگم که بریم ثبت نام اون میگه با بچه ۱۸ ماهه نمیتونی میگم خب جوری برنامهریزی میکنیم صب ساعت ۷ میرم آموزشگاه توام اونموقع خونه میشی نگهش میداری تا من بیام ولی بازم موندم چیکار کنم اینم بگم صفر صفرم ولی نمیدونم چرا علاقه خاصی به رانندگی دارم 😮💨😮💨😮💨😮💨😮💨
لعنت خدا بر اون ۱۶ میلیونی که به یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه
دوساعت کلاس هست بری بیای یه ساعت طول میکشه تازه جلسه ی شبانه هم داری امتحانا هم ک نگم برات
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
من ۳ ماه بعد زایمان اقدام کردم البته مادرم بود بچه رو نگه داره ولی همچین کار نشد هم نیست برو پرس و جو کن شاید کلاس های آیین نامه مجازی باشه یا پول بدی اصلا نری من یادمه بعد از گواهی نامه خودم از بقیه پرسیدم گفته بودن کلاس مجازی هم دارن برای کلاس عملی هم با مربی هماهنگ کن یه ساعتی که همسرت هست برو
دارم ولی بچم جز منو،باباش پیش کسی نمیمونه جلسه شبانه دیگ چیه؟
ی جلسه باید شب بری
امتحاناتت ی روز کامل وقتتو میگیره تازه اگه نیوفتی
ک چون صفری قطعا چندبار شهری رو میوفتی
برای شهری باید بری تمرین کنی هر روز با ماشین خودت ب نظرت با بچه ی ۱۸ماهه ی وابسته میتونی؟
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
من پسرم ۵ ماه داشت ثبت نام کردم ۶ ماهگیش کلاسای شهری رو گذروندم یه چند وقت بعدشم رفتم ایین نامه امتحان دادم قبول شدم الانم که یک سالو دوماهشه امروز رفتم نوبت گرفتم واسه آزمون شهری رانندگی هم به کل یادم رفته یه چند باری که رد بشم قبول میشم بعدش دیگه قلقش دستم میاد راستی من بچمم میزاشتم پیش مادر شوهرم دوساعت نگهش میداشت میرفتمو میمومدم
تو نت پی دی آف سوالا رو دان کن نمیخاد برای آیین نامه نه کتاب بگیری بخونی نه کلاس شرکت کنی فک کنم بیست یا سی مدل نمونه سواله یکی از اونا میوفته بهت همونارو فول باشی بسه اینجا ب من گفتن منم با همون پی دی آف ها قبول شدم بار اول بدون غلط
نمیخام ما آمیدا کنم ولی واقعا باید کسی باشه بچه رو نگه داره تو بتونی بری
ما امیدو دلسرد میشی
صب کن یکم بزرگ سه مامانت یا کسی بتونه نگه داره با خیال راحت بزار پیشش برو