2777
2789
عنوان

شوهرم گفت به تو ربطی نداره پولامو خرج چی می‌کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 44 پست
بابا الکی می‌گه همون موقع هم بهم گفت 10 تومن دارم بعد به همکارش گفته بود 40تومن دارم از تو پیاماش د ...

ببینید این موضوع دوتا دلیل داره یا شوهرتون بهتون اعتماد نداره یا دوست نداره بهتون بگه🙁

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
بابا الکی می‌گه همون موقع هم بهم گفت 10 تومن دارم بعد به همکارش گفته بود 40تومن دارم از تو پیاماش د ...

خب نگاه احساس امنیت نمیکنه پیشت چون چکش میکنی.

تو هرچی نیاز داری بگو یا میخره یا نمیخره.

بعضی مردا دوس ندارن خانمشون مسائل مالیشونو بدونه.

الکی دعوا نگیر.

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا الان تو این موقعیت حرص درآر هستم و از درون دارم حرص میخورم و کم مونده سکته کنم. من خودم ت ...

اره منم دقیقا دلم نمیاد خرج کنم و می‌خوام پس‌انداز کنیم

‌شوهر منم برا خانوادش خرج میکنه ولی الحمدلله اونا قبول نمی‌کنن آدمای خوبین

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

این تایپیک منو بهش نشون بده  بابام به مامانم همینو میگفت آخر سر هم ماشینشو فروخت خرج خانوادش ک ...

باید برا شما و مامانت خرج می‌کرد نه اونا

ببینید این موضوع دوتا دلیل داره یا شوهرتون بهتون اعتماد نداره یا دوست نداره بهتون بگه🙁

به خودش می‌گم همین حرف شما رو آفرین خوب گفتی

ولی می‌دونم هدفش پس‌انداز کردنه

به خودش می‌گم همین حرف شما رو آفرین خوب گفتی ولی می‌دونم هدفش پس‌انداز کردنه

خب اینکه قصدشون پسنداز کردن باشه یعنی یا به شما اعتماد نداره که بهتون واقعیت رو نمیگه میگه شاید خرجش کنین یا شایدم میخواد سوپرایزتون بکنه🙂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
بعد از ۶ ماه همین گرونیه اومد الان مغازه زدیم امیدواریم خوب بشه بالاخره زندگی هست دیگه 

ان شاء الله عالی باشه براتون عزیزم