2777
2789

داشتیم می‌رفتیم خرید

گفت تو کارتم پول کمه 3تومن دارم

گفتم چطور شد یه هفته پیش 40تومن داشتی؟

گفت مگه قراره من پولامو خرج هرچی می‌کنم بیام به تو بگم؟

به تو ربطی نداره چقدر پول دارم

خب حالا بگین از فردا چیکار کنم؟

می‌خوام هرکاری کردم بگم به تو ربطی نداره و یه عالمه خرج کنم و وقتی گفت پول دیگه ندارم بگم به من ربطی نداره باید برام بخری و جورش کنی هرجوری که شده

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تو یه هفته ۳۷ میلیون تومن خرج کردن شوهرتون😐😐🫤🫤🫤

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

خوب کاری می‌کنی..یعنی چی که به تو ربطی نداره .. پس به کی ربط داره ..مردیکه خر .نکنه کسی هست خدای نکرده

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..

غذا نپز گفت چرا غذا نداریم بگو به تو ربطی نداره چرا غذا نداریم

لباسا رو نشور اعتراض کرد بگو به تو ربطی نداره 

از همین چیزای کوچیک شروع کن فعلا🫠😄

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!