2777
2789
عنوان

راهننماييم كنيد

143 بازدید | 6 پست

من يبار جدا شدم دوستل با كسي دوست شدم و اومده خواستگاريم ولي باهاش ديشي جر و بحثم شد در مورد خونه ي توافقاتي شد كه خونه بخرن بازكمك پدر من حالا هر دفعه ي بهانه يبار جواز يبار فروش نميره خلاصه حس خوبي ندارم هر وقت اومدم حرف بزنم يا عصبي ميشه يا محل نميده منم ديشب هر چي تو دلم بود گفتم گفتم الان ٨ ماه هست من منتظرم و دريغ از ي تلاش خس ميكنم دارم باز ي ميخورم بهش گفتم نبايد خانوادت ي سراغ بگيرن الان ٤ ماه هست هيج سراغي نگرفتن فقط وقتي رفتم مشهد ي زيارت قبول گفتن همين بعد از ٤ ماه بهش گفتم تكليفمو روشن كن ميكشم كنار از اين مدل خسته شدم باز هم حرف تو حرف اورد و اصلا به دلم توجه نمرد و ارومم نكرد تازه ميگفت كاش دوستيمون بر ملا نميشد چيكار كنم بحث بالا گرفت و ديگه تماسي نبود من چيكار كنم ؟ من پيشقدمًبشم محل ندم؟ بكشم كنار ؟ قرار بود فردا بريم تهران چون من شهرستانم اونا تهران كه ببينم وضيعت من چي ميشه چيكار كردن من ديشب گفتم نميام چون فهميدم رفتم الكيه و اونم هيچ تمايلي نشان نداد خواهش كمكم كنيد اگر كات كنم چطور زجر نكشم ؟ و بزارم اون پيش قدم بشه؟ و يا ي تلاشي بكنه ؟ اگر بازهم مثل قبل چه كنم دارم زجر ميكشم 

کسیکه نگاهت را نمی فهمد توضیحهای طولانیت را نخواهد فهمید

به نظر من تلاش نكن براى برقرارى ارتباط بزار اگر ميخواد پيش قدم بشه و كاراشو درست كنه،صبور باش چرا زجر بكشي خدا رو شكر كه هنوز ازدواج نكردى باهاش از خدا بخواه اگر به صلاحت نيست دستش رو بشه برات خودتم يه تجربه تلخ داشتى پس با عقل و درايت برو جلو عزيزم❤️🌸

چشام تاره تارو دلم روشنه،دلم روشنه چون خدا با منه

وقتی یبار جداشدی اینبار حواستو بیشترجمع کن.

چه عجله ایه واسه ازدواج.از اول میگفتی من یه سال وقت میدم اگه کارا رو درس نکردی میرم .

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستم

بهتره ارزش خودتو حفظ کنی

وقتی اون ادم هیچ تلاشی به قول خودت نمیکنه برای بهتر شدن اوضاع شما نباید خودتو کوچیک کنی خدارو شکر کن که اینور داستان داری میشناسیش ادمی که تو این موقعیت به احساسات شما توجهی نکنه خب خیلی بده بعدا که وارد زندگی شدید چی میخواد بشه؟ تازه الان که باید خیلی ارتباطتون رمانتیک و داغ باشه 

برای خودت ارزش قائل باش دوستم.

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

نگو کات کنیم یه مدت سر و سنگین باش پیام نده اگه داد اونم در حد نه و اره جوابشو بده.بیشتر خودتو بگیر نگو تکلیفمو مشخص کن هرچی بیشتر کلاس بزاری و دوری کنی بیشتر طرفت میاد الان بیشترینه طرف دودل شده

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم