2777
2789

رفته بودم امروز عکس کلی دندانپزشکی بگیرم خانمه گفت باید گوشواره و گردنبدتو دربیاری منم در آوردم گذاشتم تو کیفم، بعدش سه چهار جا رفتم داروخانه اسم کرن پرسیدم بعدم رفتم خونه

اومدم دیدم تو کیف نیست همه جارو برگشتم و دوباره گشتم ولی نبود که نبود

حالم خیلی خرابهههه😭

اونم هدیه عروسی بود با این قیمتا چکارمیتوتم بکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدا سرت خودت مهم تری قصه نخور اینم مثل هزاران چیز دیگه که میاد و میره

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

فردا برو جاهایی که رفتی شاید ی با وجدانی پیدا کرده داده ب اونجاها

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

هوف یاد خودم افتادم حلقه ام تو کیفم گذاشتم فرداش که رفتم بردارم نبود که نبود دیگ هم پیدا نشد   ...

منم انگشترمو گم کردم که سنگین هم بود الان کم کم ۱۵ ۲۰ تومن میشد میتونستم باهاش برا خونم دوتا چیز خوب بخرم 

ولی دیگه گذشته نمیشه کاریش کرد غصه هم نمیخورم

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
همون لحظه که دیدم نیست برگشتم سریع رفتم ولی نبود که نبود

ممکنه تو مسیر افتاده باشه ب هرحال انشاالله برمیگرده ولی اگ پیدا نشد غصه نخور کاریه ک شده قضا بلا بوده حتمن

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

مثل سوزن تو انبار کاه می‌مونه🫠

فدای سرت. یکی از فامیلای شوهرم چن سال پیش کل طلاهاش ک چن ملیونی بودن گم کرد البت اون تقصیر خودش بود ی کیف داشت طلاهاش داخل اون بود هرجا میرفت میبرد آخرشم گم کرد