2777
2789

پسرم ۳سال و ۸ماهشع بخدا نمیکشم دیگه خانوما بگید من چ روشی و پیش بگیرم همه لجبازی میکنه خیللللی شیطنت میکنه هرجا میرم همش اسم پسرمن سرزبونا میچرخه به همه میگه بی ادب تف میکنه سمت همه و نمیتونم اصلا ازش غافل شم تا غافل میشم میام میبینم ی کارخرابی کرده یا میزنه ب بچه های خواهرم توروخدابگیددمن چیکارکنم هرچقد ب شوهرم میگم بیا ببریمش دکتر روان شناس کودکان هم قبول نمیکنه وجایی هم نمیبرتمون تنها تاخونه پدرم دیگه بریدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم همینه، منم بریدم، فقط مراعات میکنم

من خیللللی صبوری میکنم اما فایده نداره همه هم سرم دادمیزنن بچت اینه بچت اونه عصبی میشم گاهی اوقات میزنمش قهرمیکنم داد میزنم اماخیللللی کم بیشتر حرف میزنم باهاش اما فایده نداره دیگه نمیدونم چ راهی رو پیش بگیرم

😭 ناشکری نکن صبوری کن

من در ارزوی یه بچم

امشب خیلی حالم بده

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

متاسفانه بقیه بچه ها هم‌همینطورن .

فقط اونا میترسوننش ‌ مثلا میگن الان به فلانی میگم میاد انوقت میبینی چیکار خواهد کرد . انوقت بچه ها کمی آروم میشن و اون اشتباه رو تکرار نمیکنن .

هر چی هم بگی بازم گوش نخواهند داد .‌تو این سن از بقیه بیشتر حساب میبرن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

واقعا من ۴ ساله  مسافرت نرفتم . چون هم خودم ادیت میشم هم بچم .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

هنوز کوچیکه،از همسرت بیشتر کمک بگیر که خسته نشی. این دورانم میگذره

متاسفانه کسایی ک پیش منن اصلا درکی از بچگی ندارن تنها میگن بچشونو تربیت درست نکرده اخه من چیکارکنم بخدا باهاش حرف میزنم محبت میکنم تندشم میشم ب موقع حتی شده گاهی اوقات تنبیه میکنم قهر میزنمش نمیدونم بخدا دیوونه شدم متاسفانه شوهرم اصلااا کمکم نمیکنه

تنبیه نکن فقط‌ تشویق.دو سه هفته هرکار بدی که میکنه دندون سر جیگر بذار اصلا نگاهش نکن و عکس العملی نشون نده اما بالعکس تا یه کار خوب کرد اغراق کن و بخند و بوس و بغلش کن،بچه دنبال توجهه یه مدت بگذره حالیش میشه با کار خوب میتونه جلب توجه کنه

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم