پسرم ۳سال و ۸ماهشع بخدا نمیکشم دیگه خانوما بگید من چ روشی و پیش بگیرم همه لجبازی میکنه خیللللی شیطنت میکنه هرجا میرم همش اسم پسرمن سرزبونا میچرخه به همه میگه بی ادب تف میکنه سمت همه و نمیتونم اصلا ازش غافل شم تا غافل میشم میام میبینم ی کارخرابی کرده یا میزنه ب بچه های خواهرم توروخدابگیددمن چیکارکنم هرچقد ب شوهرم میگم بیا ببریمش دکتر روان شناس کودکان هم قبول نمیکنه وجایی هم نمیبرتمون تنها تاخونه پدرم دیگه بریدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خیللللی صبوری میکنم اما فایده نداره همه هم سرم دادمیزنن بچت اینه بچت اونه عصبی میشم گاهی اوقات میزنمش قهرمیکنم داد میزنم اماخیللللی کم بیشتر حرف میزنم باهاش اما فایده نداره دیگه نمیدونم چ راهی رو پیش بگیرم
تنبیه نکن فقط تشویق.دو سه هفته هرکار بدی که میکنه دندون سر جیگر بذار اصلا نگاهش نکن و عکس العملی نشون نده اما بالعکس تا یه کار خوب کرد اغراق کن و بخند و بوس و بغلش کن،بچه دنبال توجهه یه مدت بگذره حالیش میشه با کار خوب میتونه جلب توجه کنه
کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید من دیگه اون کاربر سابق نمیشم از همتون آتو دارم