2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین لطفا

93 بازدید | 14 پست

با ی آقایی ۶ ماه بودیم. من قبلا عقد کردم و جدا شدم. باکره هم نیستم. امروز گفت بهتره با هم نباشیم چون من میخوام ازدواج کنم و چون تو قبلا ازدواج کردی مامانم اصلا نمیذاره. اون ۳۷ سالشه من ۲۶. تازه من دکترم هستم. حالا از خودم تعریف نکنم قیافمم خوبه. یعنی هیچکس دیگه نمیخواد با من ازدواج کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا از ریشه بچه ننه ان، تو به خودت نگیر 

همون بهتر ک با بچه ننه ازدواج نکنی

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بعضیا از ریشه بچه ننه ان، تو به خودت نگیر  همون بهتر ک با بچه ننه ازدواج نکنی

من همون اول بهش گفتم من عقد کردم و جدا شدم. چرا همون اولش نمیگن که مشکل دارن با این قضیه؟

وا ولش کن دختر هیچ پسری ارزش اینکه بخوای واسش گریه کنی و نداره بگیرش به یه ورت 

بخدا ترسیدم حس میکنم ی مشکل خیلی بزرگی دارم و دیگه نمیتونم با کسی که دوست دارم باشم

من همون اول بهش گفتم من عقد کردم و جدا شدم. چرا همون اولش نمیگن که مشکل دارن با این قضیه؟

دیگه باخودش گفته بزار بهره ببرم که دید تو سفت تر از این حرفایی

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..