2777
2789
عنوان

خیلی تنهام🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 71 پست
زندگیای الان با یه حقوق سخت میشه زن و مرد باید کار کنن مگه اینکه حقوق مرد خیلی بالا باشه

اره ولی طبقه بالاییمون مرده تو بهداشت کار میکنه زنشم بیکاره

دو تا ماشین خریدن تویه مدت کوتاه البته اونا خسیس هم هستن 

چ تغییری مثه قبل من ک همش تنها بودم بدتر شدم 

منم همیشه مدل زندگی ام یه جور هست هیچ هیچ تغییری توش نیست......... 

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم برو یه روانشناس اگه میتونی باهاش صحبت کن روانپزشک نرو فعلا چون قرص دارو میده وابسته میشی

منم از همین میترسم 

اخه روانشناس ببینه اوضاع حاده میفرستتم روانپزشک 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
منم از همین میترسم  اخه روانشناس ببینه اوضاع حاده میفرستتم روانپزشک

ن بابا حرف میزنه باهات بعضیا با حرف زدن بهتر میشن

به زور که نمیگه برو روانپزشک 

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

منم همیشه مدل زندگی ام یه جور هست هیچ هیچ تغییری توش نیست......... 

دقیقا 

بخدا اوج آسمان انقد دلم گرفته ک دلم داره میترکه انگار ی چیزی رو دلم سنگینی میکنه

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
دقیقا  بخدا اوج آسمان انقد دلم گرفته ک دلم داره میترکه انگار ی چیزی رو دلم سنگینی میکنه

هووووووف :(

ن بابا حرف میزنه باهات بعضیا با حرف زدن بهتر میشن به زور که نمیگه برو روانپزشک 

چی بگم امروز باز تصمیم گرفتم پشیمونم شدم نمیدونم چیکار کنم 

چی بگم امروز باز تصمیم گرفتم پشیمونم شدم نمیدونم چیکار کنم 

برو روانشناس تنها راه همینه

برو روانشناس تنها راه همینه

ببینم میتونم فردا نوبت بگیرم 

حالا یه جلسه برو ضرر نداره که

میرم حتما