2777
2789
عنوان

خیلی تنهام🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 71 پست
عزیزمم... من ک همش تنها بودم🥲

یهو تنها شدن بدتره خاطراتش ادم رو میکشه 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
خب باهاشون ارتباط برقرار کن سعی کن دوست شی 

منظورم پسره کاش یکی بودو آدمو درک میکرد دوس داشت

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترین یا پسر؟ خودتونو سرگرم کنید فیلم ببینید، باشگا برین دوستم پیدا میکنید

دخترم 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
مثلا یکی میومد خیلی دوسم داشت  با هم میرفتیم سینما پارک دریا بیرون ☹☹☹☹

دقیقاا کاش یکی بودو کنارم بود ..

من اول فکر میکردم این که تنهام فقط مشکل منه  ولی بعد اومدم نی نی سایت دیدم خیلیا اینطوری هستن ...

برام مهم نبود قبلاولی الان ب شدت احساس تنهایی میکنم ..

فقط تو نیستی🥲🫂

اصن رو این چیزا حساب نکن.خیلی دیدم همینجا به نیت خوشگدروندن شوور کردن ولی اتفاقا تنها تر شدن

منم نمیگم هرکسی

یه آدمی که خوب باشه دیگه 

ببین همه ی آدما که بد نیستن 

خیلیا ازدواج میکنن واقعا خوشبخت میشن 

من ۲۲ سالمه.هنو پشت کنکورم واین خیلی حالمو بد میکنه.همه دوستام رفتن و من علاقه ای به شوور کردن ندارم ...

کاش مشکل منم همین بود 

...

منم نمیگم هرکسی  یه آدمی که خوب باشه دیگه  ببین همه ی آدما که بد نیستن  خیلیا ازدو ...

امروز رفیقم نامزد کرده حرف زدیم میگف ب شوخی از من ب شما نصیحت شوهر کردن حس خوبیه 😂☹️

بخدا حسود نیستم انشالله ک خوشبخت باشه 

ولی آدم دلش میگیره دیگه

من ۲۲ سالمه.هنو پشت کنکورم واین خیلی حالمو بد میکنه.همه دوستام رفتن و من علاقه ای به شوور کردن ندارم ...

من ۳٠ سالمه ۵ ساله آزمون استخدامی میدم و قبول نمیشم واقعا شکسته و داغون شدم همه دوستام شاغلن بجز من