2777
2789
عنوان

بچه ها متاهلی براتون بهتر بود یا خونه پدر؟ همه بیان یک نظر سنجی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 45 پست

من همون چیزی که آرزوشو داشتمو دارم الان بعد کلی سختی البته اوایل ازدواج تا چند سال مشکل داشتیم و دعوا میکردیم بخاطر خانواده ها و نداشتن مسکن و کار مناسب فشار رومون بود،اما الان ۱سال و نیمه کاملا احساس خوشبختی دارم همیشه میدونستم بلاخره درست میشه، صبوری کردم چون آدم درستیو انتخاب کردم و پاش موندم،مهربونه شدیییدا، همیشه پشتمه در هر شرایطی، پول اصلا براش معنا نداره هرچقدر بگم همیشه، وفاداره، رفیق باز نیست و همیشه میخواد من خوشحال باشم، هیچوقت منو باکسی مقایسه نمیکنه همیییشه از ته دل میگه تو بهترینی،خیلی با نظمه و مرتب، همیشه خوشبو، خلاصه الان هر روز خدارو شکر میکنم.....انقدر عاشقشم که دیگه دلم خواست بچه داشته باشم ازش❤️برای همه آرزو میکنم مثل من بعد از سختیا بلاخره طولانی مدت طعم خوشی رو بچشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حالا که خونه شوهر بهتر بوده...منتظر بقیه ام که ببینم چی میگن

همینایی ک گفتن خونه شوهر بهتره الان میرن یه تایپیک مجردامیگن واسه چی میخای ازدواج کنی تو ازدواج چیزی نیس بشین خونه پدرت

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

خدا را شکر عزیزم...فقط داداشا اذیت میکردن یا بابا هم اذیت می کرد؟

بابام فرشته ی خدا روی زمینه بخدا من متولد ۶۹هستم نه بابام نه مامانم اصلا باهام ن دعوا نکردن،من سه تا تلویزیون سیاه سفید رو از اون قرمزا به فنا دادم حتی خم به ابرو نیاوردن،داداسام اذیتم میکردن نمیزاشتن از خونه برم بیرون همیشه کتک میزدن سر هر چیزی ولی من هیچوقت به بابام نگفتم که اذیت میکنن

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 

خاک توسرم بااین شوهر قطعاخونه پدرم بهتربوداصلاگیرنمیداد 

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

حالا شما فرض کن فعلش هست باشه...برای شما کدوم بهتر بود؟

خونه شوهر بهتر هست 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪