2777
2789
عنوان

سونوگرافی کبد

86 بازدید | 17 پست

به نظرتون میشه ادم یک ماه قبلش سونو بده همه چیزش اوکی باشه ولی بعدش بری سونوبگن کبدت چربه چرااخه اینجوری شدم چرا همش خداعذابم میده هرسال یک دردی میاد سراغم ...😔😔  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نزده فقط یکم چرب شده هنوز به گزید نرشیده

خب مال همه اونجوری هست 

پاشو جمع کن خودتو بابا چنان گفتی کبببببببدم چربه گفتم لابد گرید ۲ هست

من خودم برای اولین بار رفتم سونوگرافی دارم گفت چکااااااااار کردی؟؟ گفتم چی شده

گفت لامصب کبدت گرید ۳ هست🤯🤯🤯

خب مال همه اونجوری هست  پاشو جمع کن خودتو بابا چنان گفتی کبببببببدم چربه گفتم لابد گرید ۲ هست ...

من خیلی زود خودم ومیبازم ازپریروز شبانه روز دارم گریه میکنم. 😔😔

خب مال همه اونجوری هست  پاشو جمع کن خودتو بابا چنان گفتی کبببببببدم چربه گفتم لابد گرید ۲ هست ...

بعد چکارکردی؟ خوب شدی منم گرید 3 ام، یمدت رژیم گرفتم دیگه ول کردم بعدش نتونستم

چون با لاغری هم خیلی زشت میشم

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
بعد چکارکردی؟ خوب شدی منم گرید 3 ام، یمدت رژیم گرفتم دیگه ول کردم بعدش نتونستم چون با لاغری هم خیلی ...

من ۹۷ کیلو بودم

الان ۶۸ کیلو ام

کوه رفتم

خوراکم رو کم کردم

چربی و سس و سرخ کردنی و این مزخرفات نخوردم دیگه

من ۹۷ کیلو بودم الان ۶۸ کیلو ام کوه رفتم خوراکم رو کم کردم چربی و سس و سرخ کردنی و این مزخرفات ن ...

منم اینارو کم کردم اما نون و برنج میخورم نمیتونم نخورم

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
بعد چکارکردی؟ خوب شدی منم گرید 3 ام، یمدت رژیم گرفتم دیگه ول کردم بعدش نتونستم چون با لاغری هم خیلی ...

خاکشیر جوشیده ناشتا بخور 

خوابت رو تنظیم کن

باشگاه برو حتتتتمن

بدنسازی نه 

یه چیزی برو هوازی کار کنی